reklama

Maj 2011

Basiek przy tej chordzie jeden dzień nie sprzątania i katastrofa:no: ale pranie poczeka do jutra chyba:-p
agacio długopisy im sama kupie:-D za pare lat to mi dziewczyny z domu do kolezanek pujda jak Gośka dzisiaj(wróci w pon po szkole) i tyle bedzie pomocy:dry:

Paulina mmm 007:-D WITAMY! Rób suwaczki i opowiadaj:tak:

reklama
poziomki suwaczek już zrobiony. Co tu opowiadać. Mamy synka Jasia, jestem mamą pracująca. Razem z moim mężem prowadzimy firmę. A synek jest w tym czasie z babcią.

Paulinka zapraszamy, w końcu będzie ktoś młodszy starzem ode mnie;-)

Poziomko no to jak? Zmień taktykę:-D Ale co się dziwić dziewczyna dorasta:tak: Dobra to może tak, za parenaście lat cieszyć się będziesz że możesz spokojnie zasiąść w fotelu i upajać się ciszą i spokojem;-)

cześć laski,
poziomki no tak , długopis to deficytowa rzecz;-) no i najwazniejsze- z głowy.
Żelka leopard jest , czyli można świętować zakończenie choróbska.

u nas obniżyliśmy łóżeczko- więc junior nadziwić się nie może i do tej pory grasuje w nim zamiast spać.
a poza tym to byłam z koleżanką w kinie i na małych zakupach(bo tylko wpadłam do jednego sklepu dla siebie- za to zdobyłam dwie marynarki:-p,ale ja tam kupuje zazwyczaj tylko to)

paulina witaj:) i pisz śmiało

poziomki masz cudną gromadę. świetnie sobie radzisz. naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem.

u nas łóżeczko też obniżone. Jaś kombinuje jak może do wstawania, i co się bardzo cieszę do raczkowania. narazie jest bujanie w przód i tył.

agacio :)

paulina u nas raczkowanie jest gdzieś od 2 tyg pełną parą.A teraz do tego gość próbuje wstawać z kucek(na szczęście nie robił tego w łóżeczku).Więc to juz był najwyższy czas.

Gdzies mi sie net zabłąkał:dry:
Paulina moje urodziły sie 18 kwietnia:) Radze sobie:sorry2:
agacio oj tak to bardziej mi sie podoba:-D bedziemy spać nago i uprawiać frywolny sex:-D
My łózeczko juz z miesiac temu obnizyłysmy:)

poziomki tak doczytałam jeszcze. bo u nas w rodzinie też jest taka rodzina, gdzie facet nie płaci alimentów na córki. to można zgłosić na policję?

reklama
Paulina Gosi ojciec nie płaci nawet komornikowi i dostaje kase z funduszu.Poniewaz uzbierało mu sie ok 30 tys wiec z racji uchylania sie podlega pod Art. 209 § 1 Prokurator na wniosek urzedu zazadał ode mnie złożenia zawiadomienia o przestepstwie i jezeli nie wykarze ze płacił a nie wykarze to pujdzie siedzieć.
Z tego co wiem to można zgłosic to samemu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry