reklama

Maj 2011

Chętnie bym poczytała tu trochę, bo mam 2 dni do nadrobienia, ale muszę wykorzystać czas , że Majka na spacerze i muszę rozebrać choinkę i zrobić lekcję z Matim :eek:, bo potem pojedzie do ojca zobaczyć pokot po polowaniu i wieczorem na światełko WOŚP, to już nie będzie kiedy lekcji zrobić.
Pa

reklama
Ale ... znow naskrobalyscie....
Maja witaj ciesze sie ze juz w domku (choc znow tak daleko ode mnie... :sorry: tak to chciaz Ciebie mialam blizej...)
Witam nowa mamusie...
Chorowitkom zdrowia.
Zabkujacym- zabkowania w stylu prezesa- zen... :-D

A ja wlasnie spijam kawe i gotuje obiad, mama zabrala malego na spacer i mam troche czasu dla siebie i na bb...

Cześć dziewczyny,

my juz zdrowi na szczęście, mlody szaleje a ja dzis mialam zajecia wiec nie dawno wrocilam dopiero.
Nie nadrobie Was niestety.

Co do blizniakow to ja raczej wspolczuje, tak czy siak rok roznicy i chyba wiecej zamieszania z tego wszystkiego beda mieli rodzice.

zelka dobrze ze juz po 3dniówce

paulina tak bez powodu

agacio nie wiem sama.. tak sobie kilka spraw przemyslałam z enie poszło tak jak powinno.. no i trochę się podołowałam i wkurzyłam..
w nocy wczoraj nawet trochę sobie popłakałam.. no ale co .. nic już nie zmienią w związku z tym i jest jak jest:sorry:

oj persefona ale masz fajnie.. sama bym sobie tak z kumpelą jakąś poczytała :-p

milla:szok: no ja juz bym cos zrobiła zeby im jedna date wpisali :-) bo to juz bezsens zeby blizniacy byli z innych lat:no:

Witam kobitki. Melduję,że już po gościach:) Postaram się już być ale nie wiem kiedy uda mi się Was nadrobić. Tęskniłam za Wami STRASZNIE!!!!!!! Lecę chociaż z grubsza oblukać co tam się u Was działo :)

Kamcia złociutka a oczym to żeśmy gadały bo tak patrzyłam wstecz i nie pamiętam:zawstydzona/y: Ale nie płakuniaj:no: chyba, że tego potrzebowałaś i pomogło;-)
Joluś opowiadaj jak tam goście, jak Igorito nasz siłacz grzeczny był czy dał Wam popalić?

reklama
poziomki....dzięki za przepis :-)Ty podajesz bliźniaczkom ten syrop? i piją go?:szok:

maja.....dobrze, że już szczęśliwie powróciliście od siebie. Pola pewnie niedługo wróci do rytmu dnia, nie martw się

matusia.......oj Ty niedobra synowa :-D

kamcia....głowa do góry....jeśli cos niie poszło po Twojej myśli to niestety tak musiało byc i już-czasu nie cofniesz i nie możesz się z tego powodu dołowac.

jolek....witaj! mam nadzieję, ze weekend się udał! przeczytaj koniecznie link o fotelikach z ikea i sprawdz serię Waszego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry