reklama

Maj 2011

reklama
Ale tu puściutko..Garstka dziewczyn od południa tylko buszuje.
Wpadłam tylko na chwilę się przywitać dopóki młody śpi.

Agacio
widzę,że mąż przejęty sprzedażą kołyski, liczy na kasiorkę a tu mu sprzęta sprzed nosa zabierają :P

Jaipur
gratki dla Juniorka.

Futrzaczku
super że chrzciny udane. A jak tam dzieciaczki już zdrowe??

Aina widzę Ty taka sama mleczara jak ja.Też kawy bez mleka nie ruszę.

Gag pamiętaj każde dziecko jest inne i ma inne potrzeby, nie patrz na to co piszemy jak na schemat. Jesteś mamą Stasia i Ty wiesz czego on najbardziej potrzebuje i co jest dla niego najlepsze.

Brykam z piżamy wyskoczyć bo to już po 14tej i kolejnego kawulca sobie strzelę bo głowa pęka a pogoda jakoś nie najlepsza!

Ostatnia edycja:
Hejka

Do mnie jakos ta wasza czekolada z mieta nie przemawia.. bleee.. Albo czoko albo mieta! :-p

Jaipur - buzka dla Prezesa! :* Wierze Ci, ze pracki brakowalo po ostatnim wolnym Twym wydluzonym. Jakze bym sie ruszyla z dupa!!!

Futrzaczku - milo, ze chrzcinki takie udane :))

Agacio - malz podswiadomie nie moze sie z kolyska rozstac.. widac bidulek uczuciowy :-)

My w domu buszujemy po podlodze z Polka..

Jolcia mam nadzieje że przejdzie po kawusi:tak: a swoją drogą fajnie tak w piżamie chodzić do 14 hihi;-)

A ja ostatnio zajadałam się wiśniami w czekoladzie docomoreno mniamniusie:-)
U nas tak ciemno że od godziny ponad światło świecę zero słońca spacer i tak zaliczony. Młodzież moja dziś uśmiechnięta, radosna, rozbrykana i rozgadana:-)

Japiur akurat w lidlu nie bylo, a lidla mam pod nosem. Jutro do tesco pójdę:-)
Majeczka my też na podłodze cały dzień:-)
Agacio u nas jeszcze jasno:) ucaluj radosnego Franka:-)
Joluś mi też głowa pęka dziś, dokładnie taka mleczara jestem jak Ty:)

zupę już ugotowalam, a jak P wróci to biorę się z risotto:-)

reklama
właśnie wróciłam do domu,
po drodze widziałam przede mną latające samochody.. auta przede mną zderzyły się czołowo- przez sekundę pomyślałam,ze film kręcą, bo to było tak nierzeczywiste.. Ja jadę a przed maską we wszystkie strony(i na mnie) lecą szczątki aut, a auta odbijają się o drzewa...
to prawda ,że czas zwalnia w takich momentach i widzi się wszystko klatka po klatce..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry