reklama

Maj 2011

reklama
Majowa.....mam nadzieję, że to wszystko tylko tak groźnie brzmi i Twój M. szybciutko dojdzie do zdrowia

aina.....łojej, wciąż nowe miejsce, współczuję rozpakowywania się bo tego nie znoszę, ale zazdroszcze Torunia, bo uwielbiam to miasto i chętnie bym się tam wyprowadziła....kto wie, moze za kilka lat.....:-)
Gratuluję ząbków!

Maju, jolek - dzięki! - mama czuję się lepiej, był moment, ze widziała na to operowane oko lepiej niz ja, ale dzis się skarżyła, że napisy widzi podwójnie :szok: dlatego jutro będziemy dzwonic do kliniki, bo wizyta kontrolna dopiero za tydzień

jolek...to miałas fajny weekend :-) zazdraszczam tego wypadu na miasto! jak mi w czasie pobytu u teściów udało się raz wyskoczyc do kina, to chodziłam przeszczęśliwa przez kolejne kilka dni ;-)

kamcia...bidulek mały....szkoda mi go :-(

edit...

teraz moja kolej na doła......Staś wciąż się wybudza.....i tak codziennie.....nawet nie mam nadziei, że może się to kiedyś zmienic :-(

poczytałam inne wątki i stwierdzam, że wszystko robię źle.....moje dziecko ma ze mną przechlapane......:-(
brakuje mi czasu dla siebie....:-(
a babcie wciąż mówią mi co mam robic......:-(

Ostatnia edycja:
ale dzisiaj pustki....

Hejka kochane :-) tęskniłyście ??? ;-):-D

Chrzciny bardzo bardzo udane :tak: , Filipek w kościele grzeczniutki , księdza zaczepiał i gadał do niego , nic się nie bał i nawet dostał na koniec pochwałę i zrobiliśmy sobie pamiątkowe zdjęcie z księdzem. A w domku był oczywiście w centrum zainteresowania i ja praktycznie nie miałam go na rękach :-) Prezenty też udane bo głównie kasa więc pokupujemy co sami uważamy a tak to jeszcze 4 komplety dresików więc fajnie :tak:. Sobota mega sprzątanie a niedziela błogi odpoczynek i lenistwo :-p;-)

poczytałam ale odniosę się do kilu wybaczcie :
Joluś- fajnie że wizyta udana i że Igorek był grzeczny :tak:
Aina- cieszę się że już uporałaś się z przeprowadzką i gratulacje dla Jasia za postępy :-)
Majowa- zdrówka dla męża i trzymam kciuki aby wszystko było ok
Gag- kochana na pewno nic nie robisz źle nawet tak nie mów , a babcią powiedz aby czepiły się kogoś innego ! co masz dokładnie na myśli mówiąc że się wybudza ? Mój Filip wstaje w nocy minimum 3 razy.

Hej Kobietki!

Ale dziś młody się budził w nocy! Nie wyspałam się:)
Teraz siedzimy, czekam aż mały zaśnie i wtedy ja doprowadzę się do porządku:-)
Kawy chcę a mleka nie ma!

Gag nie myśl,że wszystko robisz źle, rób tak jak podpowiada Tobie intuicja, inaczej nie znaczy źle:-)

edit:
Futrzaczku jasne,że tęskniłyśmy! Ciesze się,że chrzciny się udaly:)

Cześć fakt pustki straszne:-)

Futrzaczku ciszę się że chrzciny udane i z prezentów jesteście zadowoleni. Czekam na fotki Filipka:tak: Pochwal się co do jedzenia zrobiłaś;-)
Gag głęboki wdech i wydech. Babcie zawsze mają "dobre" rady nie przejmuj się i wypuszczaj wszystko drugim uchem;-) Matką jesteś najlepszą Staś wie o tym, poprostu widocznie ma gorszy okres może ząbki idą? trzymaj się słońce:-)

Mój mąż miał dzisiaj okropny sen. Śniło mu się że ktoś go woła otwaorzył oczy i widział jak ktoś wynosi z salonu kołtskę:szok: Strasznie się przestraszył ja też jak mi powiedział to aż gęsiej skórki dostałam...

Aina zaparz sobie siekierę daj dużo cukru o niewyspaniu zapomnisz raz dwa:tak:

Ostatnia edycja:
Agacio- zdjęcia będą będą :tak: a do jedzonka to kotek poszłam jednak w standard ( obiad- rosół , ziemniaczki udka i roladki surówki) bo nie miałam już za dużo czasu ani sił aby zrobić coś szałowego ;-)( ale na pewno wypróbuję coś z tego co mi podałaś już na spokojnie w domku ) , jedynie co robiłam pierwszy raz to schab po cygańsku no pychaaa! podałam tak pod wieczór na kolację :-) a tak to jeszcze 4 rodzaje sałatek.
nie rozumiem tego słowa " kołtskę" ? i ciężko mi coś napisać na temat tego snu ale współczuje że się przeraziliście...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry