Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dlatego jutro będziemy dzwonic do kliniki, bo wizyta kontrolna dopiero za tydzień
, Filipek w kościele grzeczniutki , księdza zaczepiał i gadał do niego , nic się nie bał i nawet dostał na koniec pochwałę i zrobiliśmy sobie pamiątkowe zdjęcie z księdzem. A w domku był oczywiście w centrum zainteresowania i ja praktycznie nie miałam go na rękach :-) Prezenty też udane bo głównie kasa więc pokupujemy co sami uważamy a tak to jeszcze 4 komplety dresików więc fajnie
. Sobota mega sprzątanie a niedziela błogi odpoczynek i lenistwo
;-)
Pochwal się co do jedzenia zrobiłaś;-)
Strasznie się przestraszył ja też jak mi powiedział to aż gęsiej skórki dostałam... 
a do jedzonka to kotek poszłam jednak w standard ( obiad- rosół , ziemniaczki udka i roladki surówki) bo nie miałam już za dużo czasu ani sił aby zrobić coś szałowego ;-)( ale na pewno wypróbuję coś z tego co mi podałaś już na spokojnie w domku ) , jedynie co robiłam pierwszy raz to schab po cygańsku no pychaaa! podałam tak pod wieczór na kolację :-) a tak to jeszcze 4 rodzaje sałatek.
więc mogę się podzielić