Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jolek niech Ci bedzie ze ja... juz mi wszystko jedno to moze byc i na mnie.
Teraz wysylam Ci fluidki na wyzdrowienie (tylko odeslij pozniej je do mnie bo ja tez musze w koncu wyzdrowiec) ~~~~~~~~~~~
zelka nie bronie ojca bo dla mnie od pczatku był podejrzany , no ale ponoć on jej pomógł znieść wózek a ona później wróciła niby po pampersy więc wtedy mogło dojśc do tego co doszło... co się wyjasni juz w poniedziałek...więc mógł nie wiedziec .... ponoć tez był przecież wiarografem sprawdzany ...
jednak ja nie wierze ani matce ani ojcu.. dla mnie to było zabójstwo... dlaczego nie wiem..
a widziałyście te stronki??
dużo tu piszą różności o ojcu , o rodzicach matki..
szkoda że wcześniej nie brali tego pod uwage , tylko dopiero jak się okazało ze to nie porwanie a matka....
Powiem wam dobry kawał. U nas pada śnieg ponoć n=ma padać trzy dni i angole wykupili supermarkety. W tesco i aldi są puste półki. Oni robią zapasy jak na koniec świata