reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2011

jestem jestem:) odeszłam na trochę od kompa żeby mi oczy odpoczęły.
Mój M za parę minut powinien być w domku:)

reklama
witam wieczorową porą
ale żeście naprodukowały stron jednak udało mi się nadrobić zaległości.
Ja dzisiaj zabiegana cały dzień, buszowaliśmy po sklepach z zabawkami co by jakieś prezenty gwiazdkowe pokupać. No i udało się. Ale zła jestem jak osa:wściekła/y: bo walcze z opryszczką już mam zaatakowane węzły chłonne cała spuchnięta jestem masakra a tu nic mi nie dają póki co bo twierdzą ze w ciąży nie można.
Bubbles w drugą mańkę - birmingham

Taja jak masz amol to się nim wysmaruj :tak: ja się smaruję codziennie jak się źle czuję:-p
byle nie po brzuchu , ale np korzonki jak najbardziej:-)
a jak nie masz amolu kup sobie Vick - VapoRub i również możesz się smarować , plecy , węzły i klatkę piersiową:tak:
z tego co wiem to na gardło możesz brać strepsils jakby cię bolało , najlepiej te Ice;-)
no i nie wiem jak z Lemsip to jest cytrynka do rozpuszczania w gorącej wodzie....na przeziębienie..
aha a jak lemsip nie można to rób sobie tak jak ja wodę z cytryną i łyżeczką miodu:tak: pomaga i to bardzo;-)
a na zimno to sprawdzę jutro rano jak się moja maść nazywa... bo już nie będę biegła znów szukać w lekach...:-p bo mi sie nie chce:zawstydzona/y:

jolek dawaj dawaj:-D nie uciekaj:-p

jolkaa pada u Ciebie? tu chwile poprószyło i cisza. Tygodnie lecą biegusiem ja niedawno też patrzyłam że 17ty a tu już na suwaczku 18ty:)

ten czas leci :) jak ja się zapisywałam na BB to był chyba 10tdz. :)
jolka to chociaż macie fajny widok z okna, bo tu szaro i chyba na sztorm się zapowiada bo pełno mew za oknem:(

reklama
Rzeczywiście na widok nie można narzekać, fajnie bialutko jest :) Oby na święta tak było ;) Leci czas jak szalony, ja pamiętam jak się dowiedziałam, że w ciaży jestem, 5 tydz. to wtedy był. Wydaje się że to tak niedawno było, a już tyle czasu zleciało :)

Do góry