reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Bra kochana, dostawał cyca, ale nie wiem czego się budził, może te zęby cholerne... Dziś przed pierwszą drzemką straszny płacz, zasnął bidulek:-(
Agacio tak mi się wydaje,że Jasiek podczytał wczoraj BB i telepatycznie się dogadał z Lenonkiem.

Hope,Stynka,Bea buziaki dla maluchów:*!

Jakaś zmęczona jestem i bez humoru, P chce sobie wyjsc wieczorem...sam oczywiscie...

reklama
Witam u nas pogoda super czekamy na tatusia i idziemy w miasto. U nas nocki raczej kiepskie ale to przez zęby podejrzewam o 3 obudziła się z krzykiem nie dało jej się uspokoić tak bardzo ją bolały więc daliśmy jej nurofen i po 30 minutach około 5 znowu zasnęła. Biedaczka moja mała. Ja już mam dość po 5-6 pobudek co noc. Siada mi organizm zmęczona jestem muszę jakieś witaminki połykać.
Bra ja też staram się nie dawać za często ale jak już bardzo płacze to jej daję ale z reguły dopiero na noc aby się wyspała. W ciągu dnia to musi być już naprawde źle.

Hope Bea ​równo 10 miesięcy temu się męczyłyśmy na porodówkach a już takie duże urwisy nam porosły buziaki dla nich.

agacio powoli wraca apetycik :) zjadła calusieńki słoik zupki pomidorowej i tak sie zastanawim czy ten brak apetytu nie jest po części spowodowany znudzeniem mamusiowa kuchnią. :sorry::-D

aina, styna mam nadzieję, że ta nocka będzie lżejsza.

nasz Lenuś dzisiaj spokojniejszy niż wczoraj, juz prawie widac ząbek. a będzie śmiesznie bo będzie miała dwie lewe jedyneczki :-D
poza tym tylko do mamy i mamy, chyba przyzwyczaiła się, że jestesmy tak dużo tylko we dwie w domku, tym bardziej, że calusieńki następny tydzień też tak będzie.
ale tak dodam, że nie przeszkadza mi to, nawet dumna chodzę, że taka ważna i niezastąpiona jestem :-D

eh nie chciało mi sie obiadu robic więc zamówiliśmy pizzę , zjadłam calusieńkie pół i troche mi niedobrze buuuuu ale warto było :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie majóweczki :*
Ojj mam dość. Teść właściwie wyrzucił mnie z domu :/ Skomplikowana sytuacja...ehhh...spakowałam się, wzięłam Kubę i pojechałam do rodziców. Szybko tam nie wrócę (jeśli w ogóle wróce) Nie mam sił. Niby on jest chory psychicznie, teraz łączy alkohol z lekami i mu odbija dosłownie, ale mimo wszystko ja nie pozwolę się tak traktować. M. i teściowa chcieli mnie zatrzymać, ale nie zostałam...ehhh nie wiem co dalej:-(

Majowa o kurka!!!!!!! M tam został??? Powinien jechać z Tobą.Masz rację nie wracaj tam nie pozwalaj,żeby Kubuś patrzył na pijaństwo i chore zachowanie Twojego teścia!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki przepraszam że nie nadrabiam ale strasznie słaba dziś jestem :(

Ostatnia edycja:
reklama
Karolq mało spałam w nocy do tego spacer po IKEI i mnie zmuliło po obiedzie.Nie mam siły słabo mi i spać się chce.W dodatku @ mam, leci ze mnie jak z kranu i pewnie stąd to osłabienie...Ale zaraz młodego położę i przy okazji kimnę sobie :)

Do góry