Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dobry wieczór!
Dziewczyny, jakie Wy ekologiczne ostatnio z tymi drzewami!! :-)
Cały dzionek byłam po za domem, wpadłam Was podczytać i cuiekam spać bo ledwo na patrzały widze :-(
Jutro rano ponadrabiam, aj promis!
Dobranocki dziewuszeczki :*
Witam się wieczorkiem.
Dzieci śpią,ale młody co jakiś czas popłakujechyba zęby kolejne idą
Ostatnio mało śpi, płacze, a na dodatek przesikuje się. Kurcze, nie wiem czym to idzie. Zmieniłam już pampersy i body i nadal to samo styna zdrówka malutkiej życzę aina też podzielam pomysł z drzewem! J Aha nie mów foch, bo mnie ostatnio mój M zażył co oznacza ten skrót (cytuję: fachowe obciąganie ch*ja) ;-) bra zazdroszczę wypadu, ale z drugiej strony ja też niedługo wyruszam. Za 2 tygodnie grają u nas Klimakterium. Była któraś może na tym? Bo ja się wybieram, oczywiście bez M, bo to babski spektakl agacio no w jednym masz racje-sesja poszła dobrze, ale niestety nie zakuwałam. Miałam dużo szczęścia J Żelka buziak dla Tymka J Alex ja już dziś chyba też wszystko co słodkie wyjadłam i … nadal mi się chce. A to wszystko przez @ paulina życzę zdrówka, kuruj się kobieto lepi tak to ten sam dzień. My to prawie jak przyszywane teściowe madzik powiedz teściowej, że każde dziecko w tym wieku potrzebuje uwagi J jaipur zazdroszczę tych bibek