Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Cieszę się niezmiernie, dłuży mi się ten tydzień i dłuży. Jeszcze dzisiaj po robocie zabieram córeczkę na spacer. Wczoraj byliśmy na szczepieniu na pneumo, Marti dostała iście wścieku, o mały włos nie ugryzła piguły, która ją szczepiła
.
, mi się też niby żołądek skurczył, mam co prawda tylko 1 kg do tyłu, jeszcze jakieś 6 i byłoby przyzwoicie. A Ty ile jeszcze chciałabyś schudnąć?
Super,super!!!

;-) hi hi i jakoś już nie zaglądałam.
, co do spacerku to super zazdroszczę Ty wiesz nie :* a jeśli chodzi o dietę to jak nie ma chętnych to ja z przyjemnością Cię kopnę na popędke! Ja też na dietce i poszło mi już 5 kg i zaczynam czuć się super choć jeszcze z 10 przede mną
ale i tak po ubraniach widać mega róznicę kurcze i nic mnie nie skusi póki celu nie osiągnę to już kategorycznie postanowione. 
spóźnione buźki dla tej Twojej księżniczki kochanej :* a jak tam oczko po zabiegu ?
;-) a o Madzi nic nie wiem nowego zaraz luknę ...

U Martyś sama kobita i dwóch facetów, nie wiem co na to tata
, ale co tam najwyżej mu nie powiemy;-).Spadam kobiecinki dobrej nocki tylo się nie objadajcie za bardzo czekoladą;-)
nie wiedząc, że taki temat na bb
)