reklama

Maj 2011

reklama
mój mecze lubi , i to na żywo oglądać :-) ale często mu sie zapomina bo albo coś do roboty ma , albo wychodziumy na spacer albo oglądamy jakiś film :-)
czasem nagrywa ale nie przepada bo lubi oglądać na żywo ;-) ale nie gada sam do siebie na kanapie na szczęscie :-p buehehe

styna u nas też różnie z rozmiarówka , jedne Emma ma 4 a wszystkie pozostałe 5 i wszystkie są dobre czyli 21 i 22 :-)
podejrxewam żźe ta jedna firma ma zanizona rozmiarówkę ...

bra strasznie mi przykro że się nie układa :-( trzymam kciuki żeby było tak jak sobie marzysz&&&&&&&&

\

dziewczyny jutor mnie nie ma będe w zoo... trzymajcie mi kciuki za ładną pogodę!!!! pliiiiis :-p

Kochane,tęsknie;-)
Ale cóż ja mogę napisać Bartuś ma ospę:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
No i znowu muszę się rozstać na kilka dni, bo jest ciężko:-(:-(:-(
Buziaki dla wszystkich

Witam i ja my cały dzień zjeździliśmy bo próbujemy auto kupić. Jak mówiła P aby patrzyć z ogłoszeń w necie to on wolał po komisach a tam mają takie ceny że głowa mała. No więc nic jeszcze nie mamy. Ja wracam w środę do pracy:confused2: no a wkładanie i wyciąganie naszego wózka z tego kurduplowatego auta to cała sztuka.
Bra tulam cię mocno, jedź wypocznij nabierz powietrza.
Paula zdrówka życzę.

Ja mam dość moich lokatorów ostatnio mi jazdę zrobili że Nadia jest za głośno i że piszczy i że mam ją przyciszyć. Ja im dam ***** przyciszyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale dokładnie chodzi o to że ostatnio obudziła ich o 11 rano a oni chcieli jeszcze spać. Powiedziałam im że jak znajdę pokrętło od dźwięku to przyciszę puki co muszą pocierpieć. Tak się z nimi spiełam że nie gadam z nimi, pokazałam drzwi i powiedziałam że jak się nie podoba droga wolna. Jeszcze problem że bramki pozakładałam iże zabawki od małej są no i wózek tyle miejsca zajmuje. Wytłumaczyłam im że jak kobieta ma taki brzuch jak ja miałam (9 miesiąc) jak się wprowadzali to znaczy że jest w ciąży i że z tego będzie dziecko. Więc powinni się spodziewać co to znaczy i z czym się wiąże.

reklama
Witajcie
Noc to koszmar, poszlismy spac o 6 rano, Bartuń strasznie płakał a rano wstał cały wysypany, najorsza jest buzia i pupa:-(
Wyglada jak mały wampirek, cała buzia fioletowa
Pozdrwaim ciepło choć za oknem śnieg
Buziolki dla Pana Prezesa, piąteczka juniorek
Ewcia Madzik uściski dla waszych dzieciaków od kropkowego Bartunia

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry