reklama

Maj 2011

Hejka. Ale tu pusto:szok:

My już po spacerku i po obiadku. Na dworku pięknie słonecznie prawie bezwietrznie ale nie powiem że jest ciepło-jest w miarę :P
Od rana mam jakiegoś nerwa co się przełożyło na relacje z M.. Zaraz jedziemy w gości, średnio mi się chce bo w takim klimacie to doopowato będzie.

Paula współczuję Wam,biedny Bartuś się nacierpi :(

Jaipur Ewcia Madzik buziaki dla Waszych chłopaków:*:*:*

Bra co tam dziś u Ciebie???

reklama
cześć kobity,
u nas wieje jak cholera, ale śnieg już nie pada, więc chyba będzie lepiej.Słonko też wygląda:)
styna no to sytuacja patowa, bo u Was się nie zmieni to co im przeszkadza, więc niech szukaja innej kwatery.
bra i jak tam transport szwagrowy? będzie?

dzisiaj tatuś z juniorkiem szaleje, mi ciągle każą spać, i tak przyłażę do nich co jakiś czas:-p
ewcia, madzikk piąteczka od juniorka:-)

Bry :-)

Jolul oczywiście, że nadal Was nie lubię :-p

Potrójne buziaczki dla trzech, okrągłomiesięcznikowych muszkieterów :-)

Co wy tak... sprzątacie. Nie macie nic lepszego do roboty? :sorry2:

Bra dobra decyzja!
Styna decyduje ten kto pierwszy wynajął a nie ten co podnajmuje, wygląda to na czystą złośliwość z ich strony. Mi nie udało się wytrzymać z kolejnymi współlokatorami nigdy dłużej niż rok;-)

Hejka :-)

ale mało Nas mało Nas... do pieczenia chleba nananana hehe pamiętacie to! ;-):-D

Paula- ojjj buziaczki dla Was :* , mam nadzieję że szybko minie ta cholerna ospa!
Styna- daj spokój co za ludzie! :no: jak macie się męczyć to chyba jest tylko jedno wyjście ?
Jolek- mam nadzieję że jednak wizyta była udana :*

Buziaczki dla okrąglinków :*:*:*

Ostatnia edycja:
Bra tulę mocno kochana, jesteśmy z Tobą, jedź nad to morze nabierz sił i przemyśl sobie wszystko:)
Tak na marginesie, mi tez chyba przydałby sie taki wyjazd żeby przemyśleć sobie kilka spraw :(
Styna co za lokatorzy ja juz bym ich pogoniła, co oni sobie myślą czubki, niech spadają!
Paula zdrówka dla biedaczka Bartunia:)

Buziaki dla dzisiejszych jubilatów!!

My dzisiaj zaliczyliśmy 2 spacerki po chyba 5 dniach siedzenia w domu, trochę nabrałam powietrza i poczułam sie lepiej.
Miłej nocki.

Hej kobiety

Jestem wzburzona.. i wkurzona, nie bede sie rozpisywac.. a wiadomo dlaczego..

Bra - :****
Jolus - fajnie, ze sie udalo spotkanko ;) My bylismy w sklepie (co mnie tylko dobilo :(( ) ....i u tesciow, jakos zlecialo, mimo, ze wczesniej tez byla draka, jak co dzien zreszta.... :/
Paula - o cholerka! musialo zlapac Bartka no.. ! Oby szybko przeszla ta ospa, zdrowka moc :*

Buziaki dla dzisiejszych meskich solenizantow :P :*** !

Aha, u nas pol dnia sypal snieg! Zimno i do dooopy - wiosna?? sie pytam? !

reklama
Ania jak to nie wiesz co napisać?! Pisz co u Was! :*

Edit:

Styna do mnie pisała że małż rozwalił jej kompa i przez kilka dni będzie niedostępna. Jak będzie miała jakieś wieści od Bubbles to da mi znak.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry