Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam ja po pierwszym dniu w pracy. Było ok tzn. nic a nic się nie zmieniło. 6 godzinek zleciało szybciutko Nadia na mój widok się ucieszyła. Oczywiście byłam w pracy nieprzytomna bo mała dwie noce już się drze przez te zęby i do tego nie chce nic jeść, tylko mleko pije od 3 dni. Jolek współczuję u nas też masakra, ale pamiętaj damy radę. Nadia też nie daje sobie posmarować dziąseł dlatego żel nakładam na smoczek i daję jej do buzi a on już tam się sam rozchodzi, nakładałam kilka razy też na smoka od butelki.
Jolek, nawiedził ale dopiero po 15 jak Maję przywiozlam od niani. A wted tylko zadzwoniła do drzwi na dole, żeby powiedzieć, że jakis proszek w Biedronce jest w promocji. Pewnie podsłyszała jak za moim wołała, żeby proszek kupił. Basiekk, z pewnością dzieci mam pracująch są inaczej chowane, ale dajemy radę, prawda? Kamcia, złamał? Czy skręcił? Oj to sie Wam porobiło na święta.