reklama

Maj 2011

Hej laski!
Piękna pogoda u nas. Wczoraj jakąś masakierę przeżyłam, zrobił mi się zastój w prawym cycu i to taki konkretny. Bolało niesamowicie. Dodatkowo dostałam jakiś dreszczy okrutnych, tak zimno to mi w życiu nie było. Leżałam zwinieta w kłębek pod kołdrą, a w domu 20 stopni ,z termoforem i mąż ogrzewał, a ja szczękałam zębami. Wypiłam herbatkę gorącą też nie pomogło. Zasnęłam może gdzieś po 1.
Dzisiaj też jakaś taka jestem. Łeb pęka, żołądek boli. I zastój nadal jest. Masuje se jak nikt nie patrzy :-D.
W każdym razie mam nadzieję, że dzionek szybko minie.

Jakaś fala marudzenia u naszych majówczątek Pola, Julek, Iguś - ściskam Was bąbelki - pewnie zębole.

Martysia w sumie grzeczna nawet ostatnio, ale ona w ogóle jak ja wrócę z pracy najchętniej nie odstępowałaby mnie na krok. Najpierw muszę ją wyprzytulać potem idziemy we dwie do kuchni ona śmiga po podłodze, ja szykuję jakiś obiad. Co chwila przyraczkuje do mnie z wyciągniętymi rączkami i rzucam wtedy robotę i się tulimy.
Nadal czekam na pierwsze mama. Póki co mała zołza drażni się ze mną bo mówię powiedz mama, a ona z szyderczym uśmiechem na ustach" tata":-D. A teraz jeszcze pięknie mówi tatko :-D. Mąż w 7 niebie.

Agacio jak tam budowa postępuje ?? U nas tynki już są, za tydzień wchodzą hydraulicy.
Majeczko ja też się ograniczam, ale zjadłabym konia z kopytami :-D, a jeszcze jak przeczytałam Twojego posta o szarlotce i o jedzonku z grilla to liżę monitor:-D. Jak tam wizyta u dentysty?? Grzeczna Pola była podczas Twojej nieobecności?
Futrzaku dobrze, że wyniki ok. Mam nadzieję, że z Twoją wątrobą też będzie ok.
Joluś za Twoją wątrobę tez trzymam kciuki, kiedy ciśniesz na te badania??
Paulina mów mi szybko co to za suplement diety?:-DChociaż ja pewnie nie mogę bo karmię. Na mnie zawsze działała czerwona herbata pu - erh <, a może to efekt placebo:dry:>, ale jej teraz teraz nie piję, bo chyba nie wolno przy karmieniu.
Karolka trzymam kciuki za pracę. Daj znać jak poszło.
Jaipur tak długo w robocie, dobrze, że taka sytuacja nie zdarza się często. Twoje chłopaki zatęskniły by się za Jaipurkiem swoim. Daj znać jak tam nianie ? Która zostanie definitywnie. Mam nadzieję, że moto-babcia okazała się ideałem niani:-).
Udanego dnia

reklama
Paulina, a coś na tą dietę zakupiła kochana? Też się czaję, a tym bardziej, że na spinning się zapisałam i na rollo. Mam nadzieję że będę miała gdzie Majkę upchnąć.

basiekk te tabletki nie wskazane przy karmieniu, wręcz zabronione. ogólnie kiedyś brałam już te tabletki, udało mi się ładnie zjechać . ale jest jedno ale. ok 30 minut po zażyciu nie ma się dobrego samopoczucia, ale potem to mija. ale daje efekt więc biorę.

Hejka :-)

właśnie Paulina konkrety konkrety! :tak:
Alex- oby było już tylko coraz lepiej :*
Matusia
- na pewno się unormuje po komunii :tak: musi!
Jolek- to zadbaj kochana zadbaj! :*
Basiekk- ojj biedna :* mam nadzieję że zastój minie a jak nie to marsz do lekarza!
Madzik- tule mocno i oby nie było już takich dni :*

Dzięki dziewczyny - to jednak nie wątroba bynajmniej wyniki tak potwierdzają - na jutro jestem zapisana ( :wściekła/y:prywatnie bo kuźwa tak to na koniec maja dopiero termin) na USG jamy brzusznej.
Filiś mój katarku dostał śpi biedaczek teraz a Szymcio w przedszkolu.

Miłego dnia :*

są to tabletki therm line. ogólnie już kilka rodzajów przetestowałam. żadne nie dały takiego efektu jak te. czy naprawdę nie czuje się głodu. nie ma się apetytu. a ja naprawdę ostatnio sporo jadłam. także biorę już kilka dni i naprawdę dużo mniej jem.

futrzaczku biedny z tym katarkiem.

Witajcie Kobiety,
trochę doczytałam i tylko tak krótko teraz:

basiek - w takich sytuacjach Apap i kapusta - działają cuda:tak:. choć do pracy nie bardzo, ale w domu warzywnikiem można pachnieć:-D
futrzaczku, jolus - przebadajcie się kochane dokładnie.
paula - nie boisz się łykać takich cudnych specyfików, skoro masz po nich złe samopoczucie??

Zasypiam...to ciśnienie mnie dobija:sorry2:

reklama
Witam się i spadam bo młody się budzi.
Napiszę tylko że miałam kiedyś te tabletki co Paulina łyka i miałam po nich taką ssącą że masakra więc nie na każdego widać działają. Pogoda u nas do doopy deszczysko co chwila pada.
W nocy dzieć się obudził z wielkim płaczem i ponad godzinę walczyliśmy z histerią.Nie wiem czy to zęby czy to brzuch, ważne że przeszło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry