reklama

Maj 2011

reklama
Miałam napisać, ale małż mnie do wyra woła:) Wobec tego uciekam i życzę miłego wieczoru.
P.S. u nas też pogoda cudna, w krótkich rękawach śmigamy, a jeszcze skwar:) Buziaki.

Hej!!!!
aniu
- wiemy, że masz dużo na głowie ale wpadaj jak tylko bedziesz mieć wolną chwilkę :-) my tu czekamy na Ciebie. zdrówka dla Darusia i uściski dla Was :-)
aina - oczywiście przyłączam się do osób zazdraszczających pobytu nad morzem ;-)
styna - pociesz się tym, że niedługo to u Was będzie słoneczko a u nas lać - taki lajf pogodowy :-D
karolka - to gratki nowego kwitka ;-)
matusia - widzę, że masz zapał do ćwiczeń - pogratulować :-) wrzucaj majkowe parówki w odpowiednim wątku ;-)chętnie oglądniemy :-) a kiedy ten wielki dzień Matiego?
styna-gratki dla Nadii :-)

ale się na miłości zebrało mężulkom......a u mnie jeszcze tylko kilka dni postu.....nanananana;-) :rofl2::rofl2::rofl2:

Pogoda cuuuudo - młody dziś wietrzył swoje platfuski :-D takie apetyczne, że miałam ochotę je pożreć :-)
Jutro wybywamy do alergologa - obym się nie pogubiła w tej warszafce :crazy: - liczę na zmniejszony ruch na drogach z okazji długiego łikendu ;-)
Jestem padnięta po ostatnich dwóch dniach......prawie cały czas sam na sam z moim małym diabełkiem - dawno tak nie było, bo zawsze jakiś babć albo dziadź trafił się po pomocy.....no i krótko mówiąc przywykłam do tych wygód, a dziś przypomniałam sobie jakie różki posiada mój mały skarb :-D
na szczeście rano przyjeżdza babcia to okiełznania młodego podczas podróży :-)
a za kilka dni....nanananana - wiecie co :-) a ja wciąż nie wiem co na siebie włożyć :-D

Witam,

no proszę jaki ten świat mały:-)

Styna,
gratki ząbka!

Ja właśnie skończyłam pucować łazienkę, wcześniej upiekłam ciasto, a teraz czeka mnie prasowanie:baffled: nie chce mi się, ale jutro nie będę miała kiedy, także zaraz się za to wezmę...

myslałam, że jak skończę, to tu będzie nie wiadomo ile postów, a tu cisza... ale to nic, lecę spać :)) wszystko co na dziś zaplanowałam, to zrobiłam, z czego jestem baaardzo dumna :))

dobrej nocy :))

Ostatnia edycja:
Karolka :-D:-D:-D chyba pobaraszkowaliście wczoraj co?;-)
Gag tak wiem wiem:tak: musisz coś sexi włożyć obowiązkowo jakaś koronkowa bielizna i kiecka.... ale się mąż ucieszy:tak: Pamiętam jak z mężem jeszcze byliśmy przed ślubem i wyjeżdżał za granicę Boże usychałam z tęsknoty ale jak już zbliżał się dzień powrotu mmmm pamiętam jak było fajnie;-)
Basiunia pocieszam Cię że i tak kilka dni wolnego więcej w tym tyg. będziesz miała i Klusia będzie z mamusią:tak:

Mały z tatusiem na spacerze ale nie wzięli wózka także spodziewam się że zaraz wrócą:-) U nas UPAŁ od rana Franek w krótkich spodenkach i krótkim rękawku wczoraj nawet nózie gołe miał:-) Muszę porobić porządki w szafie pochować grubsze ubrania czapki buty itd.

Wpadam się przywitać:-)
U nas piekielnie
Opalamy się :P Bo po południu ma być burza. Pranie schnie, M w ogrodzie pracuje, bo ma długi weekend, a ja mam labę. Jak to mówi obrazek poniżej
goraco_jak_cholerademot.jpg

reklama
Cześć kobietki:)
USG prawidłowe!!!!!!!!!!!!!!!!! Kurcze tak się cieszę czyli tylko złe antybiotyki jej dawali. Tzn. tylko wściekła na nich jestem ale na szczęście to najlepsza diagnoza.

U nas od rana ładnie pranie porobiłam i schnie ale już widzę że powoli chmury nadchodzą. Nadia po wrażeniach (darła się jak diabli cały skan) śpi smacznie na ogrodzie, ja obiad szykuję a potem jak zdążymy to na plac zabaw skoczymy chyba że deszcz nas uprzedzi. Lokatorzy zrobili mi niespodziankę i do niedzieli mają się wynieść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry