reklama

Maj 2011

Futrzaczku Ewcia ma do Ciebie jakieś 65 kilometrów:) A mnie głowa dalej boli

Jaipur jak to nie wyśle?? Chyba trzeba z koleżanką porządek zrobić :-p To ja zapraszam do trójmiasta :-)

Karolq
no to Wam się pogoda trafiła:)

Ewcia a no rzut beretem :-D

Ech idę pranie szybkie wstawić bo młodzież mi dziś kapę zabrudziła :/ I może też pod prysznic wskoczę.

reklama
Dobranoc Ewcia :*
jejku a ja teraz cały czas myślę o tym 2letnim chłopcu... gdzie się podziewa co się stało ? :-( to straszne! pogoda grillek a dziecko zniknęło - szok! :-(
i jeszcze drugie przykre zdarzenie mi siedzi w głowie... ta kobieta co wyskoczyła ze swoją 3 mieś.córeczką z 10 piętra ...:-(
nie rozumiem tego, nie rozumiem! Krzyczeć się chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No wróciłam z pracy. Szybko zleciało jak wróciłam mała już spała ale musiała mnie usłyszeć bo się obudziła. Przytuliłam ją poleżałyśmy chwilę i śpi.
Kamcia ​ja pracuję w szpitalu.
Ewcia mam znajomych z Bielawy:)

Hej kobietki

U nas tez mega upalnie, teraz jest 21, a bylo chyba ponad 3 dychy.. prysznic bralam juz przed Polcia, a potem wykapane poturlalysmy sie po lozku i zasnela..
..ostatnio co dzien, mimo ze chodzi pozniej spac - bo po 21, musi sie jeszcze poturlac przed snem, moja szelma mała :))

Jolek to jednak tez i u Ciebie sie wypogodzilo :) skoro popoludniem tak cieplo jeszcze bylo
Ewcia a ja bylam w Bielawie kiedys < na majówce właśnie > , fajnie tam :)

Futrzaczku czytalam wlasnie o tej matce, ktora dzisiaj po porannym spacerze, kolo 13tej weszla do budynku, wjechala na 10 pietro, wziela swoje malenkie dziecko na rece i wyskoczyla z nim... ciarki mam.. okropne.... jak bardzo musiala cierpiec, ze posunela sie do tego.. nie wiem.. Jak pomysle, ze w momencie kiedy spacerowalam z moja Polinka po lesie, trzymajac ja w ramionach.. ona zrobila cos takiego..

Hej kochane:)
U mnie też pogoda cudna. Też na krótki rękaw z Marti śmigałyśmy. Posprzątałam, poprałam, pranie schło w try miga:-), właśnie skończyłam to wszystko prasować:tak:.

Futrzaczku ja nie czytałam nic, straszne ....

Hej, hej!!! Tak mi groziły (jaipur, jolek), że już wysłałam :-D

u nas wczoraj i dziś - przeeeeepięknie i tak jak jaipur i zapewne wszystkie z nas pragnę aby taka pogoda trwała wiecznie!!!!
Stasiu zadowolony z bibki u Prezesa - bo w końcu to był jego debiut w piaskownicy.....mama prezesa kupiła przesmaczny piasek - chłopaki uradowani ;-)

maja-oj kiepsko,że plamka znów wraca :((((( ale dobrze, że usg wyszło Ok
basiek-super, że uporałas się z zastojem. U mnie niestety taki zastój zakończył całkowicie karmienie.
Na męża czekam i czekam - te ostatnie dni dłuuużą się niesamowicie, ale najwazniejsze, że już za tydzień będziemy razem we trójkę....juuupiii :-)
styna-zdrówka dla Nadii i oby ta cholerna ospa jej nie złapała. Noooo,w kóncu pozbedziesz się wspóllokatorów :-)
alex - dla Oliwierka również zdrówka!
Futrzaczku - ufff - jak dobrze, że nic strasznego nie wyszło na usg!!!zdrowiej
karolq-super, ze impra udana!
madzik-jak już jutro się obudzisz i procenty wyparują :-popisz jak było na weselu

Witam kochane i uciekam po śniadanie do sklepu
wczoraj byliśmy nad morzem,Jaś raczkował po całej plaży:-D
dziś też wybwamy na cały dzień z domku:-)
Gag,Jaipur zazdroszczę wspólnych bibek:tak:
Majeczko u nas też turlanie, skakanie i szaleństwa na chwilkę przed spaniem.
Futrzaczku cieszę się,ze usg w porządku :tak:
Bassiek pamiętaj,że na wakacje widzimy się w zoo:-)
Alex,Styna zdrówka dla Oliwierka i Nadusi:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry