reklama

Maj 2011

Persefona- tak tak ta skromność ;-):-D gadasz głupoty i tyle ! :-p miłego grillka i jutrzejszego dnia bez kaca :-D
Kamcia- Stynka pracuje jako pielęgniarka :tak: , a no widzisz lipka że u Was już po pogodzie ale może jeszcze co nieco
skorzystacie.
Jolek- to możemy się zamienić miejscem zamieszkania tak na dwa tygodnie ok ? :-)

Ufff rozpływam się ....... :) mega upalny dzień ! grillek zaliczony , Karmi wypite , Filiś śpi , Szymcio jeszcze korzysta i biega na dworze a ja marzę o zimnym prysznicu i odpoczynku bo łeb mi pęka :dry:

ciekawe czy ktoś tu jeszcze zajrzy dziś ....

reklama
hej laseczki,

to my:-)
Staszek wpadł na bibkę na basenem:-D wprawdzie skończył w piaskownicy, ale juniorek zanurzał swoje boskie ciało śmiało.
pogoda ... oby tak została na zawsze!!!

Mały śpiocha:tak:

Jaipur, mam złe wieści, od przyszłego tyg ma pogoda się zepsuć:dry:

Jolcia, to zapraszam do nas;-) my jak z rana byliśmy 2 godzinki tak wyszliśmy dopiero o 17:40, bo wcześniej skwar niesamowity:-) nie wiem jak w cieniu ale o tej 17:40 w słońcu było 40st!!!:szok:

Persefona to ja już nie pomogę z tymi pampersami. My śmigamy na dadziei dajemy radę:) A na grilla wpadnę ale to dopiero po poniedziałkowym USG bo już teraz dietka lekkostrawna do poniedziałku.

Futrzaczku tak myślałam o Wrocławiu, bo co oglądam prognozę to u Ciebie zawsze najcieplej :tak:

Jaipur a Wy przygotowaniu już do bibki urodzinowej??? Jakieś zdjęcia dziś zaliczyliście??

Ewcia do Ciebie też na trochę wdepnę :):):*

Ewcia właśnie sprawdziłam że od Futrzaczka mam do Ciebie niedaleko więc będę na pewno. Miałam dziś zaproszenie do siostry na grilla ale trochę za dużo kilometrów do zrobienia. Po M pracy jakbyśmy ruszyli to w samym tym skwarze byśmy jechali więc młody by pewnie nie dał rady.

U nas po 17tej było 30stopni w słońcu. Za to w domu sauna:/

Ostatnia edycja:
Futrzaczku;) impreza udana;) mala zadowolona wyszlalala sie;) pozniej musiala w samym pampersie chodzic bo goraco:) ale dopiero wtedy zaczela szalec;)

Jolek u nas teraz jest 21 stopni balkon otwarty mala dzisiaj w sukience krotki rekaw i nogi gole w dzien 30 stopni napewno bylo.

reklama
Ewcia- a Ty skąd jesteś ? :-)
Karolqa- to się cieszę że Zuzia zadowolona :tak: napisz co nieco więcej na odp. wątku ok ? ale wierzę że dziś już nie masz sił - poczekamy do jutra :tak:

ja już po prysznicu i ba nawet głowa przestała boleć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry