reklama

Maj 2011

Hej :-)

Aina- łaaaaa!!!!!! zazdrościmy!!!!!!!!!!!! :*
Aniu- witaj witaj kotek :* , wszytsko rozumiemy ale jak masz czas się zalogować to choć napisz trzy słowa ;-):-p a nadrobisz jak będziesz miała więcej luzu :tak: zdrówka dla Was , a co małemu dolega że chory co chwile?

a My dziś rodzinnie , najpierw zakupki małe a potem pojedziemy nad Naszą piękną Pergolę :-)

reklama
Dzien doberek...
Widze ze w pl pogoda dopisuje, u nas niestety nie ma tak dobrze. Jedynie co wczoraj bylo troche cieplej i piekne sloneczko, dzis juz znow chmury i chyba chlodno.

U mnie z6 praca w dalszym ciagu nic nie wiadomo, za to w czwartek otrzymalam bardzo ciekawy dokument a mianowicie - niemiecki obywatestwo- teraz mam i polskie i niemieckie :tak:, fajnie bo myslalam ze sie nie uda. mogilby jeszcze jakas chate do tego dorzucic to juz calkiem bylabym happy :-D

Ide szukac dziecka bo ucieklo do drugiego pokoju i chyba cos psoci bo jakos cicho...

Milego dnia (postaram sie wpasc pozniej i troche nadrobic).

czesc laseczki,

pogoda booska w dalszym ciągu, siedzę właśnie w bikini w ogrodzie, pije mojito , a juniorek kima w wózku po porannym spacerze.Żyć nie umierać.
aina zazdraszczam!!! jak ja bym chciała nad morze!!

grilll... persefona... to jest myśl.. ale musi przejść mi ból gardła :sorry: za słońce dziękuję już widać promienie nad moim domem :-)
frutrzaczku tak jak pisąłam wtedy... trzeba się u nas każdym słońcem cieszyć bo może już go więcej nie być :/
ale póki co są dobre rokowania na wakacje w tym roku więc czekam :-)
futrzaczku jak to dziecko zginęło?? czyje gdzie??
:szok: masz linki do tego co piszesz?? nic nie słyszałam o tych zdarzeniach
tak styna już sobie właśńie przypominam...
jakoś mi umknęło to gdzie pracujesz i chciałam się upewnić :*
ania86 to chyba ja najdalej mieszkam od was :-( :-p ale mam nadzieję że się spotkam z wami.... bardzo bym chciała :-)
a tak wogóle to wpadaj częściej.. co małemu dolega?? ehhhh :* a jak tam sprawy z mężowskim ?? uspoikoił się??

już wyczytałam co małemu dolega , poszperałam w googlach i dowiedziałam się że przyczyną zapalenia krtani jest alergia
badź wirus na którego nie bierze się antybiotyków (nie wiem czy Ty dostajesz) i trzeba robić inhalacje i trzeba dużo wychodzić na powietrze o ile nie ma goraczki

Ostatnia edycja:
Dziewczynki pozdrawiam Was serdecznie. Spędzamy dużo czasu na dworze, w domu garówka, nie można usiedzieć. Majcia biega w krótkim rękawku po dworze, małe słodkie paróweczki ma golutkie, jest do pożarcia. Byliśmy z Matim na poświęceniu alb i to juz ostatnie swiecenie było. Niedługo rozpoczną się próby, chociaż przy konfesjonale już miał jedną. No co więcej pisać? Zmęczona czasem po pracy jesstem, ale codziennie jeździmy z siostrą na rowerach ok 15-20 km oprócz tego chodzę na rollo masaż 2 razy w tygodniu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry