reklama

Maj 2011

Hej hej :-):-)

My też już po spacerku ,piękna pogoda cudne słoneczko hmmm super a teraz Filcio śpi ,Szymek bajkę ogląda a mąż w pracy.

Jolek- My też już na krótki rękaw a dziś nawet w krótkich spodenkach , ja jestem przeziębiona to fakt ale ja nie lubię się zgrzać za bardzo ,a co mam odchorować to i tak odchoruję ;-) Filipek też z katarkiem jeszcze ale co zrobić .
Agacio- to miłego " labowania " ale o Nas nie zapomnij !:-p i ja się pytam gdzie te zdjęcia ?? ślepam czy co ? :cool::confused::-p
Persefona- to ładną macie akcje z tymi pampkami :confused: aż dziwne że tak wszystkie przesikuje - ojjj chyba kawał sprzętu musi mieć :-D;-):-p a alergii to współczuję a bierzesz zyrtec czy coś w tym stylu ?
Styna- miłej pracy i aby czas szybko zleciał :-)

mam ochotę się poopalać na balkonie :cool2: ale jeszcze nie mamy barierek :-( ale spoko loko Joluś ma rację na lato jeszcze czas hi hi :tak:

reklama
Hehe Futrzaczku z tym sprzetem to nie umiem ocenić. Być moze:-p;-)
A zyrtecu ani nic innego nie biorę,bo jakoś do tej pory nie miałam żadnych takich problemów:confused: No ale ostatnio w radiu mówili,że coraz częściej ludzie zapadają na alergię i to w późnym wieku,więc może i mnie to dopadło...ehhh..Na testy żeby się umówić to tzreba czekać u nas ponad rok:cool2:

;-)
a co do ewentualnej alergii to ha ha ha w późnym wieku powiadasz dobre sobie.... ;* :-) młoda dżaga jesteś a nie! :tak: to może spróbuj wziąć i zobaczysz czy coś pomoże :-)

Karolqa- jak tam przygotowania do urodzinek ???

Edit: wszyscy spacerują bądź sprzątają więc zmykam :* buziak i do wieczorka :*

Ostatnia edycja:
Witam:-)

my po spacerku, Miki śpiocha, a ja w końcu wzięłam się za śniadanie:-p

Jola, za to, że jesteś;-) co do kr. rękawka, to dziś po 9 u nas było już 24 st. w cieniu! Także nie przejdzie w długim się grzać;-) a wczoraj Mikołaj też był na kr. rękawku:tak:

Persefona,
sleep&play to totalna porażka pampersa! Słyszałam, że rossmanowskie babydream są ok, my lecimy na pampersach active baby i nie narzekamy:tak: ale też nie możemy zmienić gdybym chciała, bo małemu zaraz tyłek się odparza...

Persefona a może kup o rozmiar większe te pampki :tak::tak:

Ewcia :*

Futrzaczku no jeśli macie,aż tak ciepło to śmigajcie.

U moich rodziców też z rana już ponad 20 stopni a u mnie po 9tej ledwie 15 było nawet teraz 20tu nie ma. widać u nas wcale takich upałów nie ma...Muszę się przeprowadzić w jakąś inną część Polski :/

Alex biedny Olinek:-( mam nadzieję że szybko wyzdrowieje i będziecie się cieszyć piękną pogodą:tak:
Persefonka mówię na zdrówko:-) ależ się wyimprezujecie w maju:-);-) My używamy dady biedronkowej od początku praktycznie i jest dla nas ok, ale próbuj napewno coś najdziesz czego Remik nie przesika, a swoją drogą skubaniec jest że tak celuje:-D;-)
Futrzaczku jasne że nie zapomnę:-) zdjęcia będą jak obiecałam to wstawię;-)
Jolcia latem/wiosną nad morzem zawsze chłodniej niż w innych częściach Polski, za to zimą cieplej macie;-) ale 20 stopni to też dobrze można szaleć a nie zgrzejecie się bardzo:-)

Franek też śpi widzę majówczątka drzemkę o tej samej porze mają hihi:-)ja już posprzątałam jeszcze coś do jedzenia musze zrobić ale nie wiem co i nie chce mi się strasznie...:dry:

My po spacerku.Agacio jak wychodziliśmy przed 13tą z domu to 17 stopni na termometrze było. Młody spał dzis jakieś pół godziny..zobaczymy kiedy mu się maruder włączy :/

ah dziewczyny zazdroszcze wam lata :-p
u nas było miesiac temu przez tydzień i co.. i koniec :sorry:
od kilku dni poprawiła się pogoda ale nie jest jeszcze aż tak ciepło jak u was :-p.. dziewczyny w kurteczkach były na dworze , ponieważ mają lekki katarek...ale ja chodziłam nprmalmnie w koszulce i na to sweterek (choc też mnie gardło trochę boli ) :zawstydzona/y:
styna a Ty gdzie pracujesz??
persefona mogę zabrać troche tego słoneczka do mnie?? :-) co do lidlowskich pampków ja uzywałam w pl i nie narzekałam :-) własiene te na B :-p

reklama
U nas 28 stopni :szok:
jolek rozmiar pampków to był pierwszy krok, który uczyniłam,gdy zaczęły się przesikiwania. Mamy r.5
Kamcia oddaję trochę słońca i mało tego zapraszam na grilla ciebie i wszystkie bb-ciotki, które mają ochotę:-):tak:
agacio dziękuję;-)
Futrzaczku ja stara doopa jestem. 26 lat stukneło niedawno:tak:Nawet zniżki studenckie mnie już nie obowiązują:sorry2::zawstydzona/y:
Lecę, bo mięsko dochodzi i %%% ulatują :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry