reklama

Maj 2011

Witam się z kawusią przy boku. Młody drzemie a ja odreagowuję... maruda mała mu się włączyła:/
Przepraszam że wczoraj już nie zajrzałam ale wróciliśmy ze szczepienia to walczyłam żeby młodego spać położyć a potem miałam swoją wizytę u lekarza. Gardło dalej boli wieczorem jeszcze się katar przypałętał.
Ochłodziło się u nas może to i lepiej...

Matusia a jak ogólnie impreza udana??

Karolq czy Twoja Zuzia ma dziś imieninki? Jeśli tak to uściskaj od cioci:)

Dziewczyny M mnie nasmarował kefirem bo maślanki nie mieliśmy ...pomogło troszku. Dziś zaczynam w końcu łapać brązowy kolor:) Stara a głupia się nie nasmarowałam przed wyjściem a przecież Igorowe kremy mamy z filtrami :/
Przedwczoraj się okazało,że łóżeczko musimy kupić młodemu, bo te mamy pożyczone i parka od której je mamy spodziewa się bobaska. Jakoś im się nie udawało drugi raz zaskoczyć, porozpożyczali rzeczy i pach jest ciąża:):)

reklama
Hejka :-)

ale się najadłam .... hmmm pyszniasty obiadek :tak: soczysty gulasz :-)

Karolqa - to ode mnie też buziak dla Zuzelka :*
Joluś- fajnie że kefirek pomógł :tak: i co chcecie kupić już jakieś "dorosłe " łóżko czy może turystyczne czy jakie ? a swoją drogą to znajomi odpuścili i udało się hehe często tak się dzieje właśnie :-) Igorkowi daj całuska i mam nadzieję że nie dziś nie będzie maluda ;-)

Filis śpi hmm nie o tej porze co zwykle bo rano dłużej zabalował i się poprzestawiało wszystko , Szymcio baję ogląda , mężulo płytki kładzie w korytarzu a pod wieczór wybieramy się do nowej galerii w Sky Tower w najwyższym budynku w Polsce .

Witam sie szybciutko po dlugiej przerwie!
Dojechac dojechalismy - ale droga byla masakryczna, taki kawal i jeszcze ponad 5 godzinny korek! to byl maly koszmar... Pola nie spala za duzo, jesli juz to na rekach u mnie poskrecana.. byla bardzo marudna momentami...
Na razie ograniamy sie, czasu malo - Polcia jest wszedzie.. ją to dopiero trudno ogarnac! tyle nowosci do zbrojenia! nowych miejsc! szafek :D schody :D nudow nie ma :P
Pogoda piekna, upalna.
Ponadrabialam troche watkow - ale na maj dajcie czasu! jestem baaardzo wstecz...
Na razie zmykamy na dzialeczke jak mala wstanie.
Buziaki ;*

Futrzaczku a jak dietka??? Zawsze zapomnę zapytać:/ Ciekawie Wam się popołudnie zapowiada:)

Majeczka super,że już na miejscu:) Odzywaj się do nas:*

Karolq proszę na zakupowym link do tego łóżeczka.

Ja to myślałam jeszcze o zwykłym bo on to chyba za mały na inne, czy się mylę:sorry:
:sorry:

Witam Wpadam się szybko przywitać i pochwalić że moje dziecko wygrało konkurs na BB i w nagrodę dostała bon na 100 zł do smyka:-) Nadrobię wieczorem :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry