reklama

Maj 2011

cześć laseczki,

ha i no zonk z rana był, bo okazało się ,że Prezes dzisiaj ma przydomek "kropka".Czyli to jednak trzydniówka była.
A 4 ładnie wyszła:)basiekk 3mam kciukasy za torta:tak:
jolek no szkoda gadać, całe życie z debilami(w pracy jest najwyższe stężenie).Ale spoko, tylko ZEN jest na to lekarstwem.

Futrzaczku hm no właśnie a ja się ostatnio zastanawiam co bysmy robili we Wrocku jakbysmy pojechali za tydzień:-p

a dzisiaj do roboty, bleeee

reklama
Witam. U nas delikatnie chłodniej,ale słonecznie:tak:
Właśnie usypiam młodego. Gabi wczoraj wywróciła się na podwórku i ma wielkiego siniaka na czole.Nawet krew się trochę lała:shocked2:Ale na sczzęście to nic groźnego. Tylko zafundowała sobie makijaż na komunię w niedziele:dry:
Ja zaczynam się przygotowywać do kolejnej sesji. Na tapecie obecnie-ochrona środowiska. Nie bardzo mi to idzie:sorry2:
Poza tym jutro jadę pomagać siostrze przy komunii, więc chyba tu nie zajrzę.
Andzia widzę,że jesteś nowa, więc witaj wśród nas :)
styna gratulacje dla Nadii :) Nagroda taka zawsze się przyda :cool2:
Futrzaczku fajna ta galeria ;-)
basiekkk trzymam kciuki za torta i imprezkę &&&
Maja dobrze,że dojechaliście cali i zdrowi:-)
madzik pisz tu do nas, możesz się wygadac nawet jak masz zły dzień :tak:
jolek ja też lubie prasowanie:tak:

Hejka :-)

witam się kawusią :tak:

ufff posprzątałam a miałam co bo po wczorajszym kładzeniu płytek wszystko w pyle było bo trzeba było docinać gumówką .

Jaipur- ojj kochana nie nudzilibyście się tu ojj nie ! Zapraszam:)
Persefona- biedna Gabi :* buziaczek dla niej i dobrze że nic poważniejszego a przecież makijaż to ważna rzecz ;-) a Tobie powodzenia na sesji :*
Madzik- a co to za smutasy? ! zaraz do tyłka nakopiemy :-p
Andzia- :*

witam.. coś czuję że bedę nadrabiała maj na raty :-p
persefona dobrze że Gabi już brazowiutka i cierpieć nie musi :-)
karolq buziak dla Zuzieńki :*
maja korek 5 h :szok: faktycznie koszmar!!
styna gratulacje :-) mi rzadko udaje się wygrać jakiś konkurs :/
raz wygrałam to z tego co wiem.. nie przysłali mi nagrody.. ale byłam tutaj w Ie więc się nie kłóciłam o książkę :sorry: bo nie byłam pewna czy ktoś ją w domu odebrał i nie otwierał i nie wiedzą czy co...
persefona przeniosę Twój konkurs do głównego wątku... a Vi zobaczyła zdjęcie i mówi
Vi:mamo dziecko sie pobrudziło?? pobrudziło się???
ja mówie: tak
a ona :Kupą???
hahahha
futrzaczku to taki budynek jest we wrocku?? :-)

ho ho jednak wszytskie w sumie tylko się podpisały i uciekły :-p to mało nadrabiania :-)

Kamciu a no jest jest :tak::-) a z ciekawostek jeszcze to wcześniej na tym miejscu stał :Poltegor Centre – Wikipedia, wolna encyklopedia

ok zmykam bo zaraz po Szymcia :* buziaczki laseczki i do wieczorka :*

to ja pamiętam ten stary budynek za czasów jak do Wrocka często jeździłam...... a ta galeria wydaje się być fajna :-)
muszę kiedyś wpaść do Wro i ją zwiedzić :-p
ale doczytałam na Wikipedii że miała btyć ukończona w listopadzie tego roku :-p a jednak już skończona :-) hehe

Hej kochane
Ja tylko przelotem, działam tort właśnie:-). Marti kima. Gotuję w międzyczasie kapuśniaczek na obiad więc zapraszam:-).

Jaipur to ucałuj od nas Kropkę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry