reklama

Maj 2011

Witam moje lasencje:)

Basiek przepraszam,że tak wczoraj zniknęłam , net mi gdzieś uciekł. Co do prasowania majtasów to dorabiałam sobie sprzątaniem kiedyś u takich ludzików i ta babka mi do prasowania właśnie gacie też dawała swoje i męża ( oczywiście nie prasowałam!!!:/). Po którymś razie chyba zjażyła i więcej nie dawała.
Młodzian śpi, ja popijam kawkę M śmignął do okulisty. Naświetlił sobie oczy przedwczoraj, wczoraj jeszcze je dobił w pracy i ledwo widzi:/ Całe szczęście w końcu go ubezpieczyli w robocie więc spokojnie może się udać do przychodni.Jestem tylko ciekawa czy tak z marszu go przyjmą.

Persefona buziaczek dla Gabi w czółko :* Ucz się ucz kobito, jak coś to pomożemy ściągi robić:P

Madzik co się dzieje??

Andzia spoko kawka może być:)

Futrzaczku idę polukać w Twoje linki co tam ciekawego we Wro otworzyli.

Jaipur masz racje w pracy najwięcej takich. Buziaki dla Juniorka muchomorka:*

Basiekk wpadam na ziupę,a na drugie pierogi ruskie przywiozę bo robimy dziś. Strasznie tego torta jestem ciekawa:):)

reklama
Kamcia- zapraszam zapraszam :)
Joluś- coś długoooo lukasz ? :-p;-)
Basiek- i jak tam torcik i reszta przygotowań?
Agacio- to czekamy :) ważne że ok :*

a ja pije sobie z mężusiem piwko z sokiem imbirowym - może łyczka ? ;-):-)

Futrzaczku nie polukałam bo mnie od kompa odciągnęli:(

Edek:blink:

Polukałam i mnie się podoba:):) M stwierdził że nasz sea tower się przy tym chowa!

Ostatnia edycja:
a co Ci zrobili kotek jak już Cię od tego kompa odciągnęli? :-D;-)
fajny fajny:tak:aaa to ja idę oblukać ten Wasz Sea tower ;-)

edit: łeeee rzeczywiście się chowa < jara się hi hi >

Ostatnia edycja:
M się kręcił co chwila i gitarę zawracał, a potem młodzież wstała i tyle było z oglądania.

Chowa się chowa. My mówimy na niego psi towers bo nasz pies zawsze się przy nim załatwia:p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry