reklama

Maj 2011

Joluś- z dietką na razie luz dałam , czuję się dobrze więc teraz po prostu MŻ i ćwiczonka jakieś :tak: , a co do łóżeczka to fajne te co Karolqa dała :tak: choć rzeczywiście wydaję się za malusi jeszcze na nie ... chybaaa ;-):-)
Maja- fajnie że się odezwałaś :* miło że Polcia w siódmym niebie :-D a droga na prawdę koszmar ale na szczęście już minął ! :tak: bawcie się dobrze i odpoczywajcie :*
Styna- gratulacje !

a My liczymy po raz któryś na łut szczęścia w LOTTO! :-)

reklama
Cześć laseczki,

to na wstępię życzę tym co grają 6-tki w totka.:-) Poproszę za trzymanie kciuków karton Magnum w białej:-D
styna Ty już wygrałaś, to na totka się nie łapiesz:sorry:
Futrzaczku jak tam wycieczka do galerii?
maja pozdrów laseczkę Polusię od juniorka

poza tym to dzisiaj był mega emocjonujący dzień.Osiwieję niedługo :laugh2:

Ostatnia edycja:
Hej kochane
Miałam prasować:confused2:. Efekt taki, że usiadłam do kompa, a sterta leży jak leżała:confused2:. Chyba przełożę prasowanie na jutro. Jutro też działam torta pierwszy raz w życiu, tylko nie zapomnijcie kciuków trzymać.
W ogóle mało mnie będzie w weekend, bo najpierw przygotowania, potem bibka roczkowa:-).
Maja- dobrze, ze już na miejscu i ten korek masakra.

Jaipur jak tam Junix wyszła już ta 4-ka?

Basiek rzuć tu to Ci poprasuję:):) kiepsko się czuję ale dal Ciebie wszystko:):*

Jaipur opowiadaj co tam Cię spotkało?

Bra co się dzieje kochana??

Futrzaczku nie widziałam, idę polukać co tam Karolq wstawiła.

Ostatnia edycja:
Nie Joluś, TY chorowitka jesteś, sama jakoś poprasuję może jutro, Ciebie szkoda, bo sterta jest wielka. A mąż mnie wpienia, może robić wszystko bylebym tylko nie kazała mu prasować, bo twierdzi, że nie umie:confused2:. Taaaa jasne tak najlepiej powiedzieć. Choć pozmywał dzisiaj gary i łazienkę posprzątał, ale ja właśnie prasować nie cierpię i jakiś Jeleń by się przydał:-D:-D:-D.

Jaipur ja w Totka nigdy nie gram, ale małż w euromillion wczoraj zagrał jakoś jeszcze wyników nie sprawdził więc może milionerami jesteśmy:-p
Jolek konkurs dotyczył mycia ząbków, trzeba było wysłać zdjęcie dziecka jak myje ząbki. No a co do łóżeczka to są takie fajne zabezpieczenia na "dorosłe" łóżeczka. NEW BABYDAN BLACK SLEEP N SAFE FOLDABLE BED RAIL GUARD (5705548020125) | eBay Kurcze Kamcia mnie pogoni
Bra ​tulam mocno

Jaipur- a powiem Ci fajnie fajnie , mile zaskoczona jestem bo to pierwsza galeria we Wro gdzie nie chodzi się w kwadrat czy prostokąt tylko tak inaczej ... ;-) fajna duża przestrzeń , szklany sufit przez który widać wieże , multimedialne ściany z ekranami Ledowymi . Też ciekawie opasali wielką czerwoną kokardą cały budynek. a co do sklepów i restauracji to są i te znane( i nowości jak choćby Paprocki&Brzozowski czy Ewa Minge ale tam ludzi póki co nie widziałam :-D i jeszcze jeden taki butik był - zero ludzi ! a po jednym buciku szpili powystawiane niczym jakieś posągi czy no nie wiem... hehe a tak wszędzie ludzi pelno bo dużo promocji .
ogólnie dla ciekawych o tym mowa
Sky Tower - najwyższy wieżowiec we Wrocławiu, luksusowe apartamenty, biura i galerie handlowe
a tak w ogóle to strasznie chciałabym pozwiedzać te apartamenty a najlepiej kupić jakiś :tak:;-):-p:-)

oki zmykam kochane bo mąż czeka :-p;-)

Basiek nie opieraj się jak Joluś chce to dawaj do niej to pranie! a o stringi się nie martw ! :-D;-) :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry