reklama

Maj 2011

No ja już po pracy. Dzisiaj Nadia podraczkowała do stolika wzięła kartonik z soczkiem w rękę i sama sobie zaczęła pić:szok::szok::szok::szok: Pierwszy raz :szok::szok::szok: No i po za tym spacerując z tatą po ogródku puściła jego rękę i trzasnęła głową w beton. No i był płacz, oj był. Do pracy ledwie zdąży lam bo się na tatę obraziła i nie chciała mnie puścić.

reklama
Witam się wczoraj jako ostatnia dzisiaj jako pierwsza :-)

Buziaki dla roczniaków, zdrówka dla chorowitków, mniej pracy dla zapracowanych i humoru dla nadąsanych :-)

Jaipur zaktualizuj sobie buzię Juniora bo ma niedobór zębów :-D

Witam się poweekendowo:)
Jaipur, gratulacje dla Juniora!
Jolek, dla Igusia zdrówka, a dla Ciebie poprawy humoru.
Majowa, trzymam kciuki za męża &&&&&&&&
Kamcia, gratuluję udanego weekendu:)
Styna, nic dziwnego, że Nadia płakała:) Julek w sobotę na szczupaka zaliczył kontakt z betonową podłogą całą w błocie:) Głowę co prawda oszczędził, ale resztę ciała miał upaplane błotem:) I też płakał, tyle, że nie z bólu tylko ze strachu:)
Miłego dnia!

Hejka :-)

My wczoraj też chwilę grozy mieliśmy - w sumie nie wiem skąd i dlaczego ale Filiś się tak rozpłakał i zaniósł że już myślałam że ... okropnie mówię Wam , dziadkowie też w szoku bo to akurat stało się na dole na tarasie , wbiegłam z nim na chatę cała roztrzęsiona ehhh , nikomu nie życzę...
a tak to fajnie dzionek minął , po południu byliśmy na spacerku na lodach a Szymcio w tym czasie szalał z drugimi dziadkami na wsi.

z newsów jeszcze to to że Szymcio dostał się do przedszkola! i teraz mamy zagwostkę co robić , bo byłam pewna że się nie dostanie jak w zeszłym roku i dlatego poszliśmy tu do tego 5 godzinnego. do piątku musimy się określić.

Jaipur- wow ile zębisków! super ! My to mamy połowę z Was :tak:
Madzik, Styna - całuski dla kaskaderów :*
Aina- hejka kotek ! czekamy na głębsza relacje :tak:
Kamcia- to super super że taka ładna pogoda i że tak miło spędziliście czas , ale Ty się tak kotek nie jaraj bo zawsze po masz pogodę do bani :-D;-)
Joluś- a u Was co tam ? :-)
Karolqa,Matusia , Karolka Basiekk, Bra , Sylwia,Andzia,Żelka , Gag- a Wy gdzie ? meldować mi się tu ? :-)

Hej kochane

Przepraszam, nie miałam jak wejść, ta imprezka mnie wykończyła. Naprodukowałam jedzenia na głupia , że musiałam rozdawać, nie chciałam, żeby się zmarnowało. Dzisiaj w pracy mam jeszcze tort i 2 sałatki do rozdania. Ale tu chętnych pełno:-D.
Marti jakaś niewyspana była w swoje urodzinki, padła szybko zaraz po zdmuchnięciu świeczek. A my imprezowaliśmy dłużej. Potem sprzątanie i zmywanie, intensywny weekend był.Jutro postaram się wkleić zdjęcia tortu i słodkiej imprezowiczki mojej, dzisiaj zapomniałam aparatu do pracy.
A dzisiaj szara rzeczywistość, ja w robocie, płacz był jak wychodziłam. Tata z córcią dzisiaj spędza dzień, już dzwonili, że płaczliwy dzień bo kolejna dwójka pod wierzchem:dry:. Szkoda, że nie mogę być z nimi.

Joluś zdrówka dla Igusia, a dla Ciebie buziole
Majowa kciuki za męża zaciśnięte.
Jaipur wow już tyle zębisków my póki co mamy 6. Idę zaktualizować buźkę. Ty też koniecznie to zrób:happy:

Chcę do domu!

Basiek - no nie masz po pupie! zdążyłaś napisać jak ja jeszcze swojego posta pisałam ;-) super że imprezka się udała ! mam nadzieję że co nie co więcej napiszesz czy napisałaś na urodzinkach :-)
Alex- u Was tez doczytałam że imprezka super , ciesze się i czekamy na relację i zdjęcia na urodzinach.

Witajcie babolki :-)
Nogi mnie bolą po tej komunii:-p Ale fajnie było. Chrześnica zadowolona z prezentów i zgości. Ściskała każdego przed wyjazdem i dziękowała,że przyszedł;-) Nawet takie aniołki z podziękowaniami za przybycie rozdawała każdemu. Słodziak;-) Remik przespał mszę na dworze we wózku, a Gabi też się zdrzemnęła u mnie na kolanach:-pMam na razie ją jedną-chrześniaczkę i wczoraj zdałam sobie sprawę,że tak szybko dorasta:zawstydzona/y: Nieługo 18-stka,wesele:sorry2::blink:
Uciekam zaraz,bo mam po południu spotkanie z promotorem i muszę spis treści do magisterki już zrobić:szok:
A tu prośba do was - Ma któraś cokolwiek o adopcji??? Bardzo byłabym szczęśliwa.
:tak::tak::tak::tak:
Cieszę się,że imprezki roczniakowe udane i czekamy na fotki i opis imprezki w odpowiednim wątku.
Chorowitkom zdrówka życzę, a zapracowanym-cierpliwości po weekendzie;-)

Persefona-Fajnie że Komunia udana :tak:a pokażesz jakieś fotki? :-) jejku i tak się wzruszyłam trochę jak to czytam bo sama mam chrześnicę jedną jedyną i to moja taka mała córeczka bo nie wiem czy Bozia da abym miała kiedyś swoją księżniczkę ... na razie obdarzyła Nas dwoma pięknymi królewiczami :*
Edit : a o adopcji nic nie mam niestety

aa i Agacio jeszcze do meldunku proszę ! ;-) edit- ciocia gapa :zawstydzona/y:czekamy na relację :*

Ostatnia edycja:
Wiec ja sie melduje;)

Futrzaczku fajnie ze Szymcio sie dostal;) My do zlobka sie nie dostalismy;( mamy 3 w miescie tylko. I chyba musimy szukac prywatnego.

Persefona niestety nic nie mam o adopcji

Basiek super ze impreza udana ja tez przyjme salatki;)

reklama
Karolqa- ojj to nie dobrze i swoją droga to jakiś absurd że tylko 3 żłobki przecież Zielona nie jest wcale mała :no:... prywatne pewnie dużo kasy kosztuje :baffled: ale jak nie ma wyjścia ? kotem przypomnij jaka jest u Was sytuacja ? pracujecie oboje czy ty chcesz wrócić czy jak w ogóle ?

edit: muszę zmykać Filiś rozrabiaka wstał :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry