reklama

Maj 2011

Styna dzięki,że piszesz to już nie kupie!

Matusia widocznie brudne pieniądze miałaś :-D:-D

Sylwia a to nie dziś miałaś umowę podpisywać????

Forum ogarnęłam więc idę spać.

Futrzaczku
fajnie że zakupy się udały i popołudnie rodzinnie spędziliście.:)

Ja miałam gościa. Kumpela wpadła na pogaduchy i odwiedzinki do Igora bo jeszcze go nie widziała od urodzenia (no jedynie na zdjęciach). Padam bo młody dał mi się w kość i co... teraz też nie śpi!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA :(

reklama
Aha futrzaczku rozumiem :-)
a teraz to prywatne to ma być lepsze od tego co chodz(nie wliczając że dłużej będzie tam siedział)
oj cenowo widzę ze spora różnica :-(
sylwia gratulacje umowy :-)

co do Euro słyszłąm że jakiś strajk ma być na ulicach... to byłaby straszna kompromitacja dla polaków :/
normalnie pokazaliby prawdziwą klasę :sorry: jesli chodzi o stroje to jeszcz enie mamy ale pewnie D zakupi dla dziewczyn haha

karolka a kiedy masz ten egzamin?
lepi nie dziwię się ja też nie ogarniam :-p haha
futrzaczku masz jeszcze może kawałek serniczka dla mnie??? :-)
styna super :-)
a w ten vanish na sucho ja właśńie też nigdy nie wierzyłam ... :no:

haha styna no to masz niezłego złodziejaszka ;-)
moja Vi raz pobiegła na tej farmie tak samo.. pod kase a tam można było kupić przekąski i zakosiła kinderkę :-p wybiegła i już miała połowę zjedzonej :-p też się nie przyznałam haha
persefona to ja Cię kopię :-p haha

mnie nie było ponieważ jak pisąłam wczesniej przez piękna pogode nie było mnie po porstu w domu :-p haha
wpadałam tylko chwilowo..
dziaij nadrobiłam bo poadało :-p
ale jutro już ma być znów poczatek upałów zaczynając od 22 stopni :-)
i słoneczka.. więc dzień dziecka będzie na dworku zdecydowanie :-)

a teraz spadam bo mąż mi na imieninki sprawił kolacyjkę i już mnie woła ze skończył :-p

buźka i będę w sobotę !

Witam się z rana.
Monitor w pracy mi się rozwalił i dostałam jakieś stare bardziewie.
Pada u nas. Mam tylko nadzieję, że się dzisiaj wypada i do jutra przejdzie. Inaczej jestem ugotowana, nie mam planu B:-(

Witojcie:-)

U nas też brzydko, ale nie pada jeszcze. Po pracy jesteśmy umówione na bibkę u Błażeja z marca tego roku:-). Już nie możemy się doczekać. Na weekend planów brak. Moje dziecię miało wczoraj apogeum marudzenia:dry:. Może zębiska, sama nie wiem. Ale raz, że na rękach jak stałam w miejscu to też źle, koniecznie trzeba chodzić tam gdzie Martynka palcem pokazuje :dry:, a jak chcieć jej wytłumaczyć, że do kominka nie wolno, od razu płacz rzewny:dry:.

Madzik
będzie dobrze kochana. Będziemy jutro zaklinać deszcz. Wszystko już dopięte na ostatni guzik? O której jutro start. Powodzenia kochana. Szkoda, że mieszkamy tak daleko odwiedzilibyśmy Julka przystojniaka:-).

Basiek kochana, dziękuję:) Dopięte na pół guzika. Karkówkę trzeba dziś rozmrozić i zamarynować na noc i zrobić szaszłyki. Po południu odbieram tort z cukierni, resztę ciasta pieką babcie;-) Zrobię jeszcze jakieś dwie surówki do grilla i moż na przekąskę te koreczki, co Kamcia kiedyś pokazywała. Gorzej jak jutro będzie padać, wtedy zostanę z tym wszystkim w domu:)
A na imprezę zapraszamy! Jak wsiądziecie po pracy w pociąg to powinnyście zdążyć do jutra:-D

Witam :-)

Właśnie wstałyśmy :szok: A to ci prezent.

Wszystkim dzieciaczkom na Dzień Dziecka słońca, słodyczy i samych radości!!:-)

A teraz na śniadanie marsz.

Witam.
Wpadłam tylko na momencik złożyć życzonka solenizantowi i dzieciaczkom w odpowiednim wątku;-)
I lecę się uczyć, bo jutro jadę na zajęcia :dry:
U nas też pobudka kolejna - tym razem 4.00:shocked2:
Może też zęby..nie wiem...
Gabi lata od rana,każe sobie życzenia składać i nawet prezent wymyśliła. Wycieła gdzieś z gazety pluszowego Littlest Pet Shop. Ona kolekcjonuje te małe zwierzaki, ateraz marzy jej się maskotka:sorry2:
A Remikowi? Chyba wszystko jedno co dostanie:-p Czekam na małża i wyskoczymy na jakieś zakupki.

A co do pogody....Pada...Leję wręcz, więc ze spacerku nici:dry:

Witam!!
Madzik trzymam kciuki aby pogoda jutro Wam dopisała, przynajmniej niech nie pada!!
Persefona przepraszam ale nie miała wczoraj czasu zajrzeć do tego kazusa postaram się dzisiaj ale nie obiecuje!!
Pozdrawiamy:)

I dotarłam do maja... Witam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki. Mój młodzian śpi.Czekamy na tatę i brykamy do lekarza bo temperatura nam wróciła wczoraj i się utrzymuje:( Ot i taki mamy dzień dziecka. Młody dostał od nas prezent kilka dni temu, wczoraj od cioci dostał wóz strażacki i kinder jajo, dziś je spałaszował. Staram się nie dawać mu czekolady bo potrafi go wysypać ale dziś w końcu jego święto więc niech ma troszkę przyjemności:)

Madzik tak tak będziemy zaklinać deszcz i odtańczymy taniec hulla

Basiekk no to udanej imprezki:)

Alex
i jak tam wczorajsze zakupki??

Persefona
i co dostanie Gabi swój wymarzony prezent??

reklama
Witajcie baby,
troszkę nadrobiłam.
hope - Ty babo, a ja wstaję o 6 :baffled:
madzik - mam nadzieję, że pogoda Wam dopisze.
styna - dobrze, że piszesz o tym vanischu, bo się nad nim zastanawiałam, ale jako że mam problem z ręką, daliśmy wykładzinę do czyszczenia kercherem - 30zł po znajomości i bez wysiłku

hmm, więcej nie pamiętam.
Od poniedziałku kontrola -niech szybko miną te 2 tygodnie!! roboty pełno znów się szykuje, ale będzie większy luz psychiczny. a gadają, że w biurze się tylko kawki spija, uff...

moja Zośka wczoraj mnie zadziwiała, okazywała wszystkie emocje na maxa - radocha i śmiech jak nigdy i złość z zaciśniętymi piąstkami i krzykiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry