Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jestem jestem .... mąż mi się wtrynił na kompa a ja w tym czasie obejrzałam Transformers -ów :-)
Joluś- ojj kotek nie martw się :* Matusia- super! ja nie chwaląc się byłam kiedyś mistrzynią piłkarzyków wraz moją psiapsiółą w szkole podstawowej na obozach sportowych. ;-)
Alex co Ty w nocy robiłaś że ledwo wstałaś a już zmęczona jesteś??
Matusia fajny fajny ;-) Gratulacje dla Mateusza. Trzymam kciuki za dzisiejszy turniej &&&&&&&&&&&&&&&
Futrzaczku no to masz się czym pochwalić
Zła jestem bo termometr mi wysiadł i nie mam jak Igorowi zmierzyć temperatury. Mam taki zwyklaczek elektroniczny. Dziewczyny lepszy jest termometr bezdotykowy czy taki dotykowy do ucha lub czoła???
Witam jejku ale śpiąca jestem to przez tą pogodę a kurcze na 15 do pracy, nie wiem jak ja tam wysiedzę.
Zdrówka dla chorowitków i udanych imprez urodzinowych.
Jola, najlepszy termometr to jest własnie taki najzwyklejszy elektroniczny my mamy taki 2w1 do ucha i do czoła, ale mimo to małemu mierzę tym zwykłym pod paszką;-)
Witajcie.
Piszę z uczelni Dziękuję mimo wszystko za chęci w związku z kazusem. Dałyśmy radę i mamy rozwiązany
Dzień dziecka udany. Jutro zaliczenia. Trzymajcie kciuki.
Miłego dnia :-)