reklama

Maj 2011

Dziękuję za wszystkie kciuki w sprawie pogody, mam nadzieję, że pomogą:)
Melduję, ze pewnie pokażę się dopiero w niedzielę albo nawet w poniedziałek. Nawet jeśli z wyjazdu nic nie wyjdzie to huk roboty w domu mnie dopadnie.
Miłego weekendu wszystkim życzę.

Jeszce tylko 20 minut i do domu nareszcie. Za chwilę jajo zniosę tak mi się tu nie chce siedzieć:)

reklama
Madzik a co ty o takiej dziwnej porze robotę kończysz?? Udanej imprezki, dobrej pogody i oby wszystko odbyło się po Twojej myśli:*

Lepi nie stresuj się weekend przed Tobą:)

U nas na chwilę słoneczko wyjrzało. Ogólnie po wizycie u lekarza nie jest dobrze:(

Melduję się że jestem.
Madzik trzymam kciuki
Jolek jak to nie jest dobrze, co się dzieje. Tulam mocno.
Lepi u nas to samo śmiech radość wielki lament krzyk kładzenie się na podłodze, i tak codownie zaczeła sie do nas przytulać

U nas deszczowo, a mati zafundował sobie turniej piłkarzyków w naszym mieście. Jest w drużynie dwuosobowej z siostrzeńcem i dzięki wygranym ida jutro na półfinał (a ja razem z nim :baffled:). Stoimy i czekamy na kolejkę. Poszłam zmienic siostrę o 16 i dopiero wróciłam, a Oni są tam jeszcze. No cóż - Dzień dziecka. Sędziuje im syn organizatora :cool2:

Ostatnia edycja:
Madzik również trzymam kciuki jutro za pogodę i u Ciebie i u mnie, też wyprawiamy jutro Oleńce urodzinki i również wszystko na grilla przyszykowane. Ogólnie zła jestem na tą pogodę, bo jak rok temu Olcia się rodziła i leżałyśmy w szpitalu to upał był niesamowity, a w tym roku o lipa a My basen rozłożyliśmy 2 tyg. temu żeby się woda nagrzała ehhhh

Hejka :-)

dzień dziecka na całego :-) Filiś poszedł spać już o 19 a Szymcio ogląda baję na mini mini do oporu czyli jak rybka pójdzie spać :tak: z prezencików zadowoleni więc też fajnie.
Pogoda bardzo zmienna ale liczymy mocno że na jutro będzie piękna - hmm zamówiliśmy i koniec! i mocno trzymak kciuki że tak będzie :-) tak samo jak u Ciebie Madzik!! miłej imprezki kochana! :*

Kamcia- kotek prawie wszytsko zrozumiałaś bo to nie przedskzole prywatne a publiczne tylko że w nim za nadgodziny i wyżywienie się płaci. a czy będzie lepiej hmm nie wiem niestety( 20czerwca mamy spotkanie organizacyjne) ale na pewno inaczej - inny program, zabawki , koledzy.
Joluś- zdrówcia dla Igorka :* lecę zaraz na lekarzowy ...
Matusia- fajnie widać ten Twój synio nie lubi się nudzić! i bardzo dobrze - super że ma tak bogato urozmaicone dzieciństwo bo to bardzo ważne :tak:

Matusia ciekawe po co wstawiałaś linka do zdjęć tego sędziego hmmmmmm:cool2:
Trzymam kciuki za Matiego &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Futrzaczku to co za atrakcje mieliście dzisiaj???

Milla to na pewno Wam się woda nagrzała w tym basenie:-p Trzymam kciuki za w pogodę jutro i udane urodzinki. Oczywiście po imprezce czekamy na relację i zdjęcia Oleńki:tak:

Z okazji Dnia Dziecka zrobiłam dziś ściemnione ciasto na zimno.Czekam aż mi galaretka się zetnie na owockach i będę jeść :):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry