reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Hej hej :)

dziękuje kochane już lepiej , postanowiłam że się nie dam i dziś mam inne pozytywne nastawienie i jest git :))
dzieciaki Joluś kochana już miały jelitówkę przede mną ... ale bardzo łagodnie przeszły więc nic nie mówiłam :*

Basiekk- to pięknie pięknie ! ja też już wiem jak to jest usłyszeć "Kokam mamo " :* mój od Szymka szybko podłapał :tak::-)
Joluś- i jak dziś zdróweczko ?
Styna- fajnie że przeprowadzka na finiszu i że udało się kupić okazyjnie stół :)

reklama
Hej kobietki nie mam normalnego neta tylko na komorce firma od neta mowi ze juz mamy a tu nic. No ale malz jak wroci to popatrzy. No czy przeprowadzka na finiszu to nie wiem dzisiaj zamowilam meble do sypialni bo tam mielismy wbudowana szafe i komode dodatkowo i nam wystarczylo tutaj nie ma szafy komode dalismy szwagrowi a my kupilismy komplet szafa 3 drzwiowa + komoda + szafka nocna druga szafke nocna zamowilam osobno to bedziemy mieli swoje prywatne. Musze kupic jeszcze rolete do Nadii pokoju bo nie ma a pokoj od ulicy i latarnie bardzo swieca jadna to jest dokladnie na wprost jej okna. Z tego wszystkiego zapomnialam ze od kilku dni moj babel juz sie tak rozkopal ze szok chyba wogole nie spi. No a Nadii zaczelam mowic ze mam dzidziusia w brzuszku ze bedzie miala braciszka albo siostrzyczke a ona wszystko kwituje krotkim "nie cie"

cześć laseczki,

jolek jak tam żyjesz?
basiekk ojej jak super, mała cwaniara z niej rośnie! ale słodka niezmiernie
Futrzaczku zdrówka!optymizm to podstawa
styna no to Ci się pofarciło, super:)) a z netem oby szybko się załatwił.
ypra nie możemy się doczekać na malutką królewnę.Mam nadzieję, że pozwolisz się odwiedzić jak już nieco się ogarniecie.Oluś lubi małe dzidzie i obiecujemy być cicho.

u nas trochę zamieszania, ale nie warto o tym.
Najważniejsze, że się ociepla.

Hejka.

Jaipur żyje żyje :) Dziś jest lepiej choć w dzień słabo się czułam ale to przez @ bo wczoraj przyszła:/
Kochana co tam się dzieje u Was.Martwisz mnie. Mam nadzieję że to nie prze to co pisałyśmy ostatnio na FB

Ypra trzymam kciuki żeby malutka wytrzymała do terminu &&&&&&&&&&&&

Futrzaczku cieszę się że nastawienie się zmieniło na lepsze:)

Basiekk
to Marti cwaniara. Jak pytam Igora czy kocha mamusie to od razu leci i buziaka mi daje i mooooocno mnie tuli:) łezka mi się zawsze w oku kręci przy tym:)

Styna dobrze że już przeprowadzeni jesteście. Teraz powoli wszystko sobie poukładacie. Ech maluszek się rozkopał super super pogłaskaj brzuszek od cioci:)

Poziomka się dziś do nie odezwała. Niby w sio ok u nic.Dalej jest bez kompa ale w połowie lutego siostra ma do nich zawitać i kompa dowieźć.

Witam wieczorkowo
Basiek słodka ta twoja córcia:-) mój synio mówi tylko kocham i się przytula przy tym,słodziak mój kochany
Futrzaczku super że chłopcy spkojnie przeszli jejitówkę,ja dzień przed wigilią wylądowałam z Madziusią w szpitalu:-( na szczęście nas nie zostawili,bo ponoć bardzo ostre przypadki były na oddziele rota i bali się że jej zaszkodzą tym bardziej niż pomogą,dodam tylko że moja córcia wymiotowała 6 dni i jeszcze miała zapalenie ucha dotego oczywiście nie leczone bo wymioty,to była masakra:no:
Styna dobrze że przeprowdzka na końcówce
U nas spokój,dziś zebranie było u Paulinki,daje radę dziewczynka:-) bączki zdrowe więc jest ok.
zmykam pod szołer :-)

o kurcze ale się rozpisałyście.
Zdrówka dla wszystkich!
U nas wszystko ok, w pracy mam trochę roboty, i jeszcze dzisiaj wpłynęło mi odwołanie od mojej decyzji :wściekła/y:
Styna fajowo, że juz jesteście w nowym mieszkanku:)
Ypra 30 tydzień, boże jak to zleciało!
Futrzaczku dobrze, że chłopcy tak łagodnie jelitówkę przeszli.

Witojcie:-)

Jaipur buziak dla Ciebie*- Ty jak zawsze wyjątkowo Zen. Mam tylko nadzieję, że to "zamieszanie" to faktycznie nic poważnego i trzymam kciuki , żeby jak najszybciej się skończyło.

Styna fajnie, że już u siebie. Zakupy toż to sama przyjemność:-) Udanych w takim razie :)

U nas nic ciekawego, po pracy bawię się z Młodą i siedzę w garach bo na kolejny dzień mus nagotować. I chodzą za mną pierogi ruskie:dry:.

Hej :-)

u Nas dobrze , roztopy na całego , deszcz rano padał ale za to cieplutko jest :))
Byłam z młodym u mamy , potem byliśmy na spacerku , teraz czekam na męża i możliwe że pojedziemy pozałatwiać trochę spraw.

Buziaczki i miłego dnia :*

Cześć laski. U nas też roztopy, śniegu już prawie nie ma.Deszcz i wiatr dopełniają dzisiejszą pogodę:/

Futrzaczku
u nas też ciepełko ale co z tego jak wyjść w taką pogodę się nie da:(

Alex odwołanie od jakiej decyzji??

Basiek
cudna ta wasza monotonia :):) U mnie dziś na obiad krokiety z pieczarkami:) Na dalsze dni pomysłu brak na obiad.

Paula oby to zdrówko Was nie opuszczało :tak:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry