reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2011

Styna to Ty zamów zawczasu. Lepiej niech dojdą później i miej zapas niż wcale masz nie mieć

reklama
Jolus nie nie musielismy placic :no:, bo to byl bardzo duuuzy sklep a z oblsugi nie bylo nikogo w poblizu, wiec wiesz ciiiiiii.... a pralkami to tak krecila, ze byc moze tez jakas padla hihihi, to i tak towar wystawowy, chyba licza sie z tym.
Ale masz fajne zabawy z Igim juz! my sie jeszcze tak nie bawimy. choc Polka lubi sie chowac, kiedys jak byla duzo mniejsza to sie skitrala za komode i cicho siedziala jak makiem zasial, a ja juz wystraszona wrecz jej szukalam! jak znalazlam to sie tak zchichrala jak nie wiem :))) buziaczki dla Igusia, bidulek :**** ...moze tez juz odchodzi od drzemek?
Ciasto takie znalazlam Ciasto marchewkowe
Twojego przepisu nie widze!
Aaaaa tak tak zrobilam fotke, i nawet nagralam, bo nie moglam jak chrapie :-D

Futrzaczku - dziekuje, kochana jestes :)
ale mieliscie fajny weekendzik :tak: ... a my z Polcia same w domku siedzialysmy , nuda i samotnosc :(

Hejka!
Widzę, że się coś ruszyło na forum od poniedziałku;-)
Joluś, ja tam się nie znam, bo nie zajmuję się dochodowym, ale tak na chłopski rozum to UM powinien PIT wystawić. O ile oczywiście taki dochód podlega opodatkowaniu. Może Basiek będzie wiedzieć?
A co do konkursu... hmm.. najkrócej mówiąc był to konkurs w piciu wódki:-D Trzeba było z papierową torbą na głowie, słuchając wskazówek partnera, dojść do stolika, złapać kieliszek i wypić. Kto pierwszy ten lepszy:) Trzecia byłam:) Przede mną dwóch facetów;-):-D
Futrzaczku, Ty dla każdego znajdziesz dobre słowo:tak: Dzięki kochana :-*
Maja, oj ja też bym sobie chętnie tak długo pospała... Ja w tygodniu wstaję o 5.15, Julek 5.40, a w weekend koło 7-7.30, a my razem z nim, czasem poleżymy jeszcze trochę jak on już buszuje:) tak mi się marzy spanie do 10...
A z Polki to niezła rozrabiara jest:) Ale jest taka słodka, że wszystko można jej wybaczyć:)
Styna, faktycznie chyba lepiej zrobić tak jak radzi Jolek. Skoro już przewidujesz, że te bóle się mogą powtarzać, to lepiej mieć zapas leków pod ręką. Dbaj o siebie i maleństwo.

Miłego wtorku wszystkim.

Hej. Piękne słońce u nas idziemy zaraz na spacerek:)
No i matki głupie zabawy odbiły się w nocy.Młody co chwila budził się z płaczem:(

Maja no to dawaj fotkę Poluni dawaj:)
Marchewkowego poszukam zaraz:)

Madzik to Ty widzę niezły zawodnik w piciu jesteś. Ja tam abstynent a na samą myśl o wódce mam ciary ...fuuuj.

edit.

Maja marchewkowe na przepisach na stronie 250 :)

Ostatnia edycja:
Hejka :*

cudnie jest usłyszeć-przeczytać miłe słowa od rana :))) dziękuje :*

po ćwiczonkach , teraz zajadam płatki muesli z jogurtem , i zaraz zabieram się za rozliczenie pita ,a po południu idziemy z Szymuśkiem do dentysty .

miłego dnia babeczki :*

A no cisza straszna :dry:

Madzik dobra dobra :-p

Futrzaczku a coś się dzieje czy tylko tak na przegląd idziecie??

Młody mi w końcu zasnął. Głowa mnie coś boli :( Spacer zaliczyliśmy, niedaleko domu złapał nas deszcz, całe szczęście nie mocny. Teraz znowu słońce świeci. Mam nadzieję,że uda nam się jeszcze wyjść później na dworek:)

Witajcie
Przepraszam za nieobecność ale jestem pochłonięta przygotowaniami do wyjazdu sobotniego
Buziaczki i do "usłyszenia" w wolnej chwili :-)

reklama
hejka :*

co tak Nas dziś malutko...

Joluś- nie podobał mi się jeden ząbek i miałam racje jest do zrobienia ... :-( ale dzielny chłopak póki co , więc mam nadzieję, że będzie dobrze , mam nadzieję że główka przestała boleć?
Paula- ależ Wam fajnie ;))) pakujcie się pakujcie :))

nooo ja też od wódki z daleka ... brrr , piwkiem bądź winkiem nie pogardzę :)

Do góry