reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Ja tylko na chwilkę, mój najdroższy Mężuś juz jest ze mną i jestem szczęśliwa, teraz razem czekamy wspierając się na jutrzejszą wizytę. pozdrawiam

reklama
dziewczyny , a mam do was pytanko tak z innej beczki: od trzech dni czuję cały czas napięcie w dole brzucha,nawet jak siusiam czy sie zalatwiam czuję jakbym była blokowana od środka, brzuch jest dość twardy, nie boli, ale cały czas go"czuję". czy tez tak macie/ może miałyście, czy lepiej do lekarza zadzwonić na wszelki wypadek?
ja też tak mam od kilku dni, ale miewałam tak w poprzedniej ciązy więc się nie przejmuję póki co
czasem mnie właśnie pobolewa.. ale póki nie mam silnych bóli to czekam spokojnie:tak:

marzena współczuję bólu wiem co czujesz mnie często bardzo tak włąśnie watroba naparza, ale to coś miałam z nią bo się leczyłam na to.. a tu już nie mam się jak leczyć:sorry2:

alex cieszę sie razem z Tobą

Dzięki dziewczyny, mój M właśnie zasnął po obiadku, biedaczek 18 godzin jechał i padł po obiedzie jak niedźwiadek.

Hejka

Ależ miałyście przygody... :tak:

marzenka- oby dolegliwości odpuściły , mi zawsze pomaga mocna mięta :tak:
alex- fajnie że masz już mężusia przy sobie, będzie "wsio" dobrze :tak:
poziomki- bo suwaczek Gabi odlicza do jej urodzin a teraz już wszystko wiem :-)
Za oknem sypie śnieg ale cieplusio jest za to.
Byłam u mamy zetrzeć sobie na robocie kuchennym( bo w domciu musiałabym trzeć ręcznie) warzywka na rybkę po grecku i zaraz idę już przygotowywać muszę korzystać bo młody śpi.

Cześć dziewczyny ale tu produkcja nocna szła jak ho ho - nocne marki!!!! Fajne te wasze przygody, ja miałam tylko raz jak jechałam pierwszy raz po towar do swojego sklepu, nowy samochód kupiony (tzn używany) kasa wzięta no i w drogę. Tuż przy samej Łodzi autem zaczęło trząść myśleliśmy że coś z kołem a to okazało sie że sprężyna i amortyzator walnął i tak spędziliśmy 2 dni w hotelu i koszt naprawy 800zł bo R kazał już wsio w tym zawieszeniu wymienić! Meksyk pocieszyłabym sie gdym chociaż coś w tej Łodzi kupiła a mi sie tam nic nie podobało i pojechaliśmy do Wólki poraszka!
Marzenka ja wczoraj pojadłam pomarańczy i miałam tak samo ale mi pomogła mięta, wypiłam dwa gorące kubki, a ból taki cholerny że oddychac nie można, a gratis do tego ból między łopatkami!!!!!
Ale chyba dostałam rekompensatę za to i poczułam pierwsze ruchy mówię chyba bo nie jestem pewna!
Alex wsio będzie dobrze trzeba być dobrej myśli i nie ściągać tych złych emocji i PAMIĘTAJ daj znac zaraz po wizycie bo my tu pewnie jaja bedziemy znosić trzymam kciuki!!!!
Ale sie naprodukowałam, pozdrowienia

Witam WSZYSTKIE Mamusie:-)

Ja właśnie zjadłam zupkę i jakoś głowa mnie boli nie wiem czemu... Dzidziuś już chyba zaczyna firce:-) zaraz idę sobie zrobić kąpiel z pianą Ogólnie dzisiaj leniu****e tylko podłogę muszę umyć.
Ojj Dzidziuś zaczyna Jejciu jakie to cudowne.... Wczoraj to czułam jakby mi się pępkiem bawił od środka:-) Aż się dziwnie poczułam:szok:

Marzenka współczuje:-( Oby Ci szybko przeszło.

Alex super:-) Mój dzisiaj lata cały dzień... Mają dzisiaj oddanie strony i nie długo ruszają mam nadzieje, że się uda!

Ja się dziwnie czuje tylko jak leżę na wznak bo wtedy bardzo czuję macicę i jakby taki nacisk...

Zastanawiam się jak to będzie z świątecznym jedzeniem. W zeszłym roku dorwała mnie jakaś grypa żołądkowa a zaraz po mnie Miśka ale musieliśmy jakiegoś wirusa złapać:no:
My na święta do jedzenia nic nie robimy:-) Jeździmy po Rodzicach i wszędzie jakaś wałówka :-D
Choinki też jeszcze nie mamy ale jutro albo w czwartek ubieramy to wtedy wstawię foto:happy2:

Piana coraz większa w wannie:tak:

reklama
No dziewczyny nie szalejcie znow dzisiaj;P Bo ja juz uciekam powoli do mnie a tam jeszcze internetu nie mam;( i rano myslalam ze z krzesla spadne jak zobaczylam ile musze nadrabiac;) wiec nie przemeczajcie sie hiihi. Milego wieczoru zycze;)

Do góry