Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beka też nieziemska była bo te ciasteczka brudziły jęzor i usta na zielono 

mam nadzieję że ból przeszedł..nie, wypiłam herbatę miętową i nic lepiej więc już nie obciążam żołądka
Jaka tu dzisiaj cisza.... ciekawe gdzie te wszystkie "nocne marki" się podziały![]()

wyszli o 24 w sumie u was była 1 już to pewnie każda śpi
czasem możnaDobrze że tu kląć nie można bo by Wam uszy zwiędły17-go zamówilam na allegro zabawki i zapłaciłam kartą. Teraz sprawdziłam i płatność anulowana h... wie dlaczego!!! Poprosiłam kolege żeby swoją kartą zapłacił
![]()
byle nie obrażając innych
przypominam się;-)dziewuszki ja jeszcze chciałam przypomniec co do listy majowych dzieciaczków ...
mam uzupełniające wiadomości prv od :
karolq
klaudusiaNK
koniczynka_00
zanka
jaipur
mlodamamusia18
marttini
86ania86
Misia
pozostałe krórych nie wymieniłam , piszcie prv do mnie z uzupełnieniem danych,....
jutro będę dopisywac listę ...pewnie wieczorkiem
mam nadzieję że jeszcze kilka wiadomości dostanę;-)
Ps fajnie by było jakbyście mi dopisywały dzień porodu np 10 albo 29 żebym nie musiała szukac od góry do dołu nicku
...
niestety nie udało mi się zakupić kreacji na święta.....:-( nie wiem w czym wystapię.....a tak bardzo chciałam jakąs sukienkę zimową kupić...albo chociaz spodniczkę....niestety brzuch bolał a ja nie chciałam,zeby przez moje zachcianki dzidzia ucierpiała....już sie czuje lepiej, więc moze jeszcze jutro uda się coś zakupić.....na święta jedziemy do rodziny męża a większość z dalszej rodziny jeszcze mnie nie widziała z brzuszkiem, więc chiałabym się jakos ładnie zaprezentować.....wiecie o co chodzi....;-)
no i mam mały problem.....wygrzebałam moją starą kurtkę zimową, ktora jest najszersza z moich dotychczasowych kurtek - miałam nadzieje, że przechodze w niej zimę, a na wiosne kupie sobie płaszczyk.....a tu lipa.....w kurtce popsuł się suwak....![]()