reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Codziennie robie jej awantury ale nie dociera jakby była tempa jak obuch siekiery!! Kiedyś powiedziałam żeby wypi...a bonie wytrzymałam. Właśnie jej nawsadzałam:wściekła/y:

reklama
Biedna poziomeczka, dziewczyny maja rację niech sama sprząta skoro i tak siedzi w domu i nic nie robi to może się nauczy szanować pracę, jak nie czyjąś to chociaż swoją.

A ja co chwilkę wymiotuję i zaczął się stan podgorączkowy. Masakra jakaś jak ja się źle czuję. Dzowniłam nawet do swojej lekarki czy to nie grozi maleństwu, ale póki co jest ok. Jemu nic a ja muszę pocierpieć. Najgorsze, że wymiotuję nawet po kilku łykach wody, a tak mi sie potwornie pić chce.

Ona po sobie nie sprząta tylko stwarza pozory że coś robi,całymi dniami gapi się w tv

melia kochana elektrolity by Ci się przydały,zatrułaś się czymś?

Poziomki współczuję sprzątania po takiej osobie!!! A malucha klepnij w pupcie:):)

Melia bidulko a może to grypa żołądkowa??

reklama
Ale ty się dajesz :-p:-p:-p

A widziałyście,że się pojawił już na forum wrzesień 2011 ?? Ale ten czas zapiernicza.

Do góry