Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chcialam z czarnego koloru zejsc na braz jakas czekoladke, bo teraz jestem w ciayz troche blada i tak te czarne wlosy jak czarny chelm u mnie wygladaja, chociaz jak juz farbe zmylam ze 2 razy to nie jest az tak zle, ale cos chcialabym juz zmienic, 7 lat jestem czarna, ale z drugiej storny braknie mi odwagi...
Pozdrowionka milego dzionkaDziewczyny bym zapomniala czy ktoras z was po seksie piecze od srodka? Ostatnio to mialam wrazenie ze siusiam wrzatkiem:-(
Do lekarza ide w nastepnym tygodniu a ja chcialabym juz wiedziecBo ochote mam tylko boje sie sytuacji po.
wczoraj odwiedziliśmy znajomych, którzy mają 7 tygodniowego malucha i jak wzięlam go na chwilkę na rece to tak spanikowałam i tak się strasznie zestersowałam
że nie mogłam doczekac się, kiedy już będe mogła oddać dziecko jego mamusi!!!
np. wczoraj snilo mi sie zbiorowe samobojstwo moich znajomych ze szkoły....wszyscy sie potopili w stawie!
nie wiem co sie dzieje z moja psychiką??????? czy w ciązy to normalne, że snią sie koszmary????????