• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam sie w Nowym Roku Majoweczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wlasnie wstalam imprezke skonczylismy gdzies kolo 2.30 nad ranem myslalam, ze zalicze zgona z przejedzenia :-D Jak sie obudze do konca to ide sprawdze czy po wczorajszym obrzarstwie nie pojawikly mi sie rozstepy, bo jadlam i jadlam, a w moim brzuchu juz nic sie nie miescilo ale ja dalej jadlam :-)
Zycze Wam wszustkim w tym nowym roku aby Wasze kruszynki zdrowo rosly i zeby szczesliwie przyszly na swiat w terminach oczywiscie :tak:

reklama
i ja witam,.. już troichę bardziej ogarnięta...
my oczywiście siedzieliśmy w domku , ale szampan był:-p ja miałam piwko bezalkoholowe, mał zasnęła nam o 23 :szok: za nic nie dała się uśpić , no a mąż wrócił o 22.40 więc nie ybło źle...:-p
miło przywitaliśmy NR obdzwoniliśmy rodzinke i znajomych ;-)
a później włączylismy tv i leciał fajny film"ostatni dom po lewej"
i tak o 3 wybraliśmy się do pierzynowa:-D
a teraz D w pracy a ja siedzę z małą... i się nudzimy:sorry2:

Witam i ja noworocznie :))

Alex
- zaczynamy, nowy lepszy 2011:tak:

My siedzieliśmy w domku:-)
Nie miałam ochoty nigdzie wychodzić:zawstydzona/y:
Mąż napił się kilku drinków, a my soczek:-)
a co jest najlepsze, to ja rano wstałam z bólem głowy:sorry2:

Muszę mojego Malucha przebudzić, bo mało dziś ruchliwy jest...
Może kawa pomoże:confused:
A przed 1 szalał niesamowicie- K. się śmiał, że też obchodzi sylwestra:-D

a ja wlasnie wstalam po raz drugi :-D kolo 12 glebnelam sie zeby opoczac, przyszedl P o tak zmaulil, ze zasnelismy oboje, teraz czekamy na podgrzanie wczorajszych resztek schaboszczaki z ananasem, pieczarkami i serkiem :cool2: i tu sa najlepsze plusy robienia imprez u siebie- wszystkie zarelko zostaje u nas

Witam się i ja w tym Nowym Roku:):)
My siedzieliśmy w domku... Przed 23cią poszliśmy na spacer z psiakiem. O północy oglądaliśmy fajerwerki z okna,mój M z szampanem w ręku a ja z napojem. Dziś mam jakiś leniwy dzień... Chciałam się kimnąć po śniadanku ale jak się rodzinka rozdzwoniła tak dopiero się uspokoiło.

Witam się noworocznie :-)

Życzę wszelkiej pomyślności w 2011 Roku!

My spędzaliśmy Sylwka w domu. Po całym tygodniu byłam ledwo żywa, ale udało mi się jakoś dotrwać do północy, a potem łóżeczko.

Odnośnie jedzenia, to od świąt ledwo oddycham. Ciągle coś dobrego. Na nowy rok zrobiłam 2 ciasta, więc się objadamy dalej ;-)

WItam w 2011 r:-)

Kochane aby Wam się wszystkie marzenia spełniły no i najważniejsze aby Nasze Maleństwa były zdrowiutkie:-D:-)

Ewcia My też w domciu Razem z Mężem. Ja Piccolo piłam:-)

Mój Maluszek przed północą kopał i to bardzo mocno jak nigdy:szok::-D a dzisiaj leniuch:happy2:

a ja wlasnie wstalam po raz drugi :-D kolo 12 glebnelam sie zeby opoczac, przyszedl P o tak zmaulil, ze zasnelismy oboje, teraz czekamy na podgrzanie wczorajszych resztek schaboszczaki z ananasem, pieczarkami i serkiem :cool2: i tu sa najlepsze plusy robienia imprez u siebie- wszystkie zarelko zostaje u nas

hahahah dobre:-D

ja dzisiaj też o dziwo zasnęłam z małą razem:sorry2: tyle że ona wstała i się bawiła u siebie w sypialni a ja dalej spałam (oczywiście u niej) i zerkałam tylko co chwile czy jest ok..
zresztą w jej pokoju to się nie mam o co bać , bo tam sobie krzywdy nie ma czym zrobić;-)
no i jak już wstałam to zrobiłam małej 2 danie... i jej dałam.. oczywiście kurczak gotowany .. ale mój wygłodniały kot:-p miał chęć na kurczaka wic musiałam ich pilnowac a w tym czasie przypaliłam kaszę którą gotowałam dla siebie:sorry2:
i z tego wszystkiego sama zjadłam parówkę a z mięskiem czekam aż D wróci z pracy:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry