• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Styna współczuję i nawet nie potrafię sobie wyobrazić co wtedy czułaś... Czytając Twojego posta zrobiło mi się gorąco. Trzymaj się kochana.

Ewcia uważaj na siebie. Masz rację z tymi kontrolami. Na mnie też tak się dziwnie patrzyli ostatnio jak byłam, lekarz tylko pokręcił głową i powiedział,że mogę spać spokojnie. A ja już raz dzidzię straciłam i nie chcę tego przechodzić po raz drugi !:(

Ostatnia edycja:
reklama
Styna- dopiero teraz doczytałam...:szok:
dobrze, że to nerki...
niestety, wiem co musiałaś czuć...:-(
ale dobrze, że już jesteście w domku:tak:

Jolek
- Kochana ja cały czas uważam...
no i niestety, ja także już Dzieciątko straciłam i dlatego ten płacz na końcu był jak to wszystko puściło...
a lekarze, w końcu są od tego, żeby sprawdzić...

Dziewczyny powiem wam że po tej historii dopiero zrozumiałam jak bardzo kocham moje maleństwo i jak bardzo się o nie boję. Ewcia zgadza się lepiej jechać i sprawdzić kilka razy za dużo niż raz za mało. Aby do maja potem już będę siedzieć tak jak te kobiety ze mną na sali i trzymać moją malutką na rękach calutki czas.

Straszne sa takie przezycia, dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo. Jak bylam w szpitalu to ryczalam caly czas, bo tez nie wiedzialam skad takie bole. Strach o to malenstwo jest ogromny.
Obysmy wszystkie mialy jak najmniej takich przezyc.

styna najważniejsze że już jest wszystko ok.

Moja kupela miała w ciąży kolkę nerkową i po tym całym bólu stwierdziła że poród to pikuś !!!
Najgorsze jest to że moja lewa nerka też jest taka sobie i lekarz mnie uprzedził że mogę mieć podobnie:zawstydzona/y: ale jestem dobrej myśli i modlę się by mnie to nie dopadło !!!

Ewcia, Styna współczuję, to jest to czego każda z nas bardzo się obawia :-( Całe szczęście wszystko biegnie szczęśliwie dalej tak jak powinno.

reklama
styna całe szczęście , że to nerki. Trzymam mocno kciuki, abys juz nie miała więcej takich sytuacji, wyobrażam sobie co przeżywaliście.

ewcia- tak jak piszesz, lepiej sprawdzić kilka razy i byc pewnym, że wszystko ok niz by miała stać się tragedia. A lekarzom za to własnie płaca, aby nam pomagać , a w ciąży nie ma "przesady" tu chodzi o zdrowie naszych dzieci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry