Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja kochana teściowa zaprosiła ich wszystkich, żeby zrobic przy okazji moje urodziny, które przechorowałam przecież. No i miałam niespodziankę cudną :-)
.
:-). 13 idę na USG i mam nadzieje, że się okaże czy tam sobie siedzi Laura czy Daniel. :-)

ja piłam duuuuużo kawy , ale jak zaszłam w 1 ciąże rzuciłam kawę od tak nagle .. no i do tej pory nie piję a to już 2 lata.... choć czasem sporadycznie raz na 2 miesiące się napiję;-)Witam wszystkich w Nowym Roku.
Dla mnie ten sylwester był straszny o 2 w nocy pogotowie mnie zabrało z podejrzeniem przedwczesnego porodu, zawieźli mnie na izbę skąd po pół godzinie przewieźli mnie na porodówkę. Ja im tylko powtarzałam że to za wcześnie, ból się nasilał myślałam że będę chodzić po ścianach. O 4 poinformowali mnie że to nie to okazało się że miałam atak kamienia w nerce, a całe nieporozumienie powstało dlatego że ból tak promieniował że bolał mnie brzuch i plecy. Dzięki Bogu to nie była dzidzia, ona ma się dobrze potrzymali nas Nowy rok na obserwacji i wypisali do domu. Wiecie ile ja się strachu najadłam, prosiłam nawet lekarza aby jakby chciała wychodzić wciskał ją z powrotem do środka.

straszne...nie dziwię się że się bałas...