• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
witam majóweczki:)

Kurde jak ja wam zazdroszczę:) ja nikomu nic nie powiedziałam nawet M nie wie.. 1 października mamy 5 rocznicę ślubu... i wtedy chciałabym mu dać np. maleńkie buciki lub smoczka:) nie mam @ ale brzuch mnie czasami pobolewa tak jakbym miała. A wcale nie mam i latam co chwilę sprawdzać czy przyszła..ja z testowaniem jeszcze poczekam. Dzwoniłam wczoraj do ginekologa i kazał poczekać jeszcze tydzień.. nie wiem czy wytrzymam... pozdrawiam was wszystkie:)

Dzastina może zrób test wcześniej??? Ja nie miałam takiej cierpliwości:))
Moja fasolka przyszła w moje imieniny:))

Brzuch boli jak na @ bo macica się powiększa i jest to odczuwane jak skurcze. Przy porodzie jest tak samo tylko że macica jest ogromna i boli 20 razy bardziej:))

Ja już jestem żegnalska bo spać mi sie chce strasznie:-( Zmeczona jestem tylko nie wiem czym bo cały dzien siedze w domu...
Życze Wam i fasolką miłej nocy:happy::happy: Pogłaszczcie brzusie ode mnie papapa :*:happy:

U mnie raczej już wszyscy wiedzą. Szczególnie że od razu na l4, więc domyślili się.:-)

dzastina podziwiam za cierpliwość:) mnie brzuch też bolał, cały czas myślałam że dostanę okres. Na szczęście nie przyszedł ;)

poziomki 20 razy więcej? jak bym dała trochę więcej :P

Kurcze nie mieszczę się już w jeansy. Chodzę w legginsach, ale powoli musze pomyśleć o takich z gumą. Wczoraj w H & M były przecenione na 109 zł wszystkie ciążowe. Mam nadzieję że jutro jeszcze promocja będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry