• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Hejka dziewczyny przepraszam że przez weekend się nie udzielałam ale nie miałam czasu na kompa :-) wczoraj byliśmy an wycieczce ze znajomymi w Szklarskiej Porębie na górze Szrenica polecam bardzo :tak::tak:

A tak to stara bida.. . tylko mdłości mnie dopadły dzisiaj rano straszne jak robiłam M śniadanie do pracy nie obyło się bez kibelka.... :confused2: no ale cóż takie uroki trzeba to jakoś przetrzymać :-D

Dzastina- przykro mi :-( wierzę że będzie dobrze w końcu musi być! trzymaj się !
Kicek856- witaj :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej:)
To ja tez sie dopisuję bo kreski dwie ujrzałam w sobotę-ostatnia @ 13.08.2010< to był piatek) hehe ale i nasza piąta rocznica slubu więc mam nadzieję że wszystko będzie ok. idę do lekarza dziś bo jakoś lubie te 13tki....ale boję sie okrutnie....trzymajcie kciuki!!!

Witam wszystkie nowe Majóweczki:))))
Annaso &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzastina na pewno to @????

Jak sie dzisiaj czujecie??? Mnie boli brzusio od rana i wysłałam M po no-spe,oprócz tego wszystko mi śmierdzi-MASAKRA

Dzień dobry
Czy mogłabym się przyłączyć ??
Dwie kreski ujrzałam na teście. Beta zrobiona, wizyta u gina zamówiona. Jeszcze w to nie wierzę. Mam nadzieję, że ginka potwierdzi moje szczęście. :-)

reklama
Ja się czuje ok, nie jest tak jak w ciąży z Antkiem... z nim wisialam już nad muszlą od tygodnia.....a tutaj...cisza....tylko jakoś jem mniej, pełna sie czuje szybciej i jak zjem o 14 to wieczorem sie czuje jakbym od stołu odeszla dopiero .... i to w święta.....uczucie przepełnienia....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry