reklama

Maj 2011

Nie jestem w stanie nadrobić tego wątku:baffled:
Salsera - a dokąd sie wybierasz, że tak ciekawsko zapytam;-)
My też mamy zmywarkę i bardzo sobie chwalę to urządzonko. Pewnie, że wszystkiego tam nie włoże, bo to jest ta mniejsza zmywarka i jak włożę garnki, to ciągle musiałabym zmywać...u nas wersja bardziej oszczędnościowa - gary i patelnie, no i niektóre miski itp. i tak myjemy ręcznie, ale i tak jest duuużo łatwiej. Oszczędność czasu na pewno:tak:, zwłaszcza, gdy sie pracuje.

reklama
lepi - jedziemy do Portugalii i spoko, podzielę się z wami fotkami :)
A zmywarka to super wynalazek, ale garnki też zawsze wolę ręcznie bo by mi całą maszynę zawaliły.

Ja mam o tyle szczęście że mój M potrafi gotować i to bardzo dobrze (czyt.lepiej ode mnie ), na zakupy też chodzi. Nawet wole żeby on szedł na zakupy bo kupuje to co ma na kartce, a ja jak idę to jeszcze mi coś w łapy wpadnie i wydajemy dwa razy więcej niż jak on sam chodzi.
Moj P. to tylko wode na herbate umie ugotowac:-) Ale jesli chodzi o zakupy to u nas wyglada to dokladnie tak samo:tak:

Cos tu dzisiaj strasznie pusciutko... Albo ja zawsze nie w tych godzinach sie pojawiam co wszyyscy:-)
Straszniee sie nudze... Zdazylam obejrzec prosto w serce, zjesc paczke flipsow, dwie mandarynki i banana i jeszcze cos za mna chodzi. Chyba zadzwonie do P. zeby w drodze powrotnej ze stacji benzynowej kupil mi mleczko w tubce:tak:

a ja dziewczyny mam dola:( ostatnio miewam burze hormonow a moj M zamiast choc troche zrozumiec to krzyczy po mnie, drze sie, mowi,ze to wszystko moje wymysly. wogole mnie nie wspiera, a ja ciagle mam lzy w oczach. dlaczego on nic nie rozumie:(?

86ania nie rozumie i mój:no: dla nich burza hormonalna jest fikcją bo nigdy jej nie mieli. Nie mają okresu nie zachodzą w ciążę nie przekwitają...ni przekwitają ale też inaczej:baffled:.
Będzie dobrze zobaczysz:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry