reklama

Maj 2011

reklama
Witam sie leniwie, piatkowo, jeszcze z lozeczka.
Misia - ja tez uwazam ze zmiana ginka byla dobra decyzja...
Poza tym rzeczywiscei te wasze Warszawskie ceny wizyt sa masakryczne... U Nas z tego co wiem biora 60-100 zł. Ja jak pisalam chodze na kase do super ginki, teraz na polowkowe nie zdazylabym do przychodni bo ona jeszcze nie podpisala jakiejs tam umowy z nfz wiec umowilam sie z nia prywatnie, nie wziela ani zlotowki:szok: to sie nazywa lekarz z powolania. Insza inszosc ze jest to znajoma mojej mamy, ale mimo wszystko przeciez czas poswiecic mi musiala, badania porobila....
Jedyny minus to to ze czy panstwowo czy prywatnie to trzeba sie u niej naczekac, ja bylam umowiona na 17.30, a weszlam dopiero do gabinetu przed 19... Straszna gadula z niej... I moja teoria jest taka ze umawia pacjentow co 30 min a siedzi i pytluje z nimi godzine i sie wszystko przeciaga... Zreszta pamiec to ona ma absolutna, prawie kazdego pacjenta znaz imienia zna kazda sytuacje... Fantastyczna babka

Hejka :-)
My już wróciliśmy od siostry jednak nie miałam za bardzo czasu aby zajrzeć. Poczytałam wczoraj wieczorem ale już nie miałam siły odpisywać.

Teraz mój łobuz oglada Mini mini więc mam chwilkę a potem brykamy po babcię i na zakupy :-)

Misia- pewnie że dobrze że olałaś tą ginkę bo daj spokój tyle kasy praktycznie za nic :confused: a miałam właśnie pytać Cię o film ale już sama napisałaś że fajny :tak: cieszę się bo My też się na niego wybieramy :tak:
Kamcia,Jolek- mój chłop rano po sobie zawsze zmyje gorzej w południe po obiedzie to już zostawia to mi ale obiecał zmywarkę tylko dopiero w nowym domku :dry:

Dobra jest 9.40 mykam się ubierać :-) zajrzę od 13 ;-)Buziaki

Ostatnia edycja:
heh u nas ze zmywaniem na szczęście nie ma problemu, bo jest zmywarka, ale jest problem kto ma powkladać do niej naczynia hehe ;))) śmiać mi się chce, bo po zjedzonym obiedzie mój M zawsze wynosi naczynia, ale jak je postawi na stole- z resztkami jedzenia, tak moglyby leżeć do następnego dnia... a jak ja zaczynam sprzątać, to momentalnie przylatuje i mówi "no przeciez ja posprzątam, zostaw je" ;)))) jakby to bylo takie oczywiste hehe ;))))

A ja uwielbiam zmywac naczynia i mimo, że mamy zmywarkę co dużo ułatwia to i tak lubię sobie czasem pozmywać. Za to nie cierpię prasować a teraz jako house manager wszystkie te sprawy na mnie bo i tak nie mam co robić. Czasem teściowa coś poprasuje, ale i tak większość ja robię. Zostawiam jej tylko jakieś pojedyncze rzeczy, których nie umiem prasować typu spodnie w kant.

oj widze ze prasowanie to zmora kazdej z nas... Zmywac lubie, choc to zalezy co jest do zmywania, bo jak jakies garki i naczynia np. po robieniu bigosu to juz teroche mniej, ale takie codzienne zmywanie to dla mnie nie jest problem. I jest to na mojej glowie... Jak pracowalam to robilismy to sprawiedliwie jeden dzien ja jeden P. Ale teraz jak siedze caly dzien w domu to juz bym musiala byc strasznym leniem zeby chociaz tym sie nie zajac. Tym bardziej ze mieszkamy u tesciow, napalone w piecu od rana. Do sprzatania mam tylko nasz pokoj, kuchnie i lazienke. Takze godzinka - dwie dziennie na obowiazki a potem bb tv i len:DD

No wisienko ja też siedzę w domu i to logiczne że ja sprzątam,ale M zawsze mi pomagał,a ostatnio mi tylko dokłada. Jak nie powiem,żeby coś zrobił,to sam nie ruszy:wściekła/y:
Co do prasowania to zawsze lubiłam,teraz mi jakoś ciężko się zebrać :(

reklama
Dziewczyny, przepraszam że zmienię temat, ale może któraś będzie mogła mi pomóc. Otóż pod koniec lutego wybieramy się z mężem na dłuuugi weekend zwiedzać piękną Portugalię. I niestety linie lotnicze wymagają już wówczas (28my tydzień) zaświadczenia od lekarza że mogę lecieć i tak dalej. A żadna z linii nie podała wzoru takiego zaświadczenia. Co więcej, ponieważ lecimy przez Londyn, to będę musiała mieć to po angielsku. O ile po polsku naskrobałabym coś sama o tyle tutaj w grę mogą wchodzić już jakieś medyczne sformułowania. Czy któraś z was miała może takie zaświadczenie w poprzedniej ciąży? Sporo z was mieszka poza krajem więc może podróżowałyście w późniejszych tygodniach?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry