Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
haha bo zawsze poranki spędzamy rodzinnie .... śniadanko jakiś filmik , poźniej zabawy z małą ...
ale dzisiaj jestem taka wkur... że weszłam na bb żeby się pożalić....
normalniD mi tak podniósł ciśnienie... że już od 6 miałam ochotę wejść na bb.. ale nie chciałam aż tak rano
mandrzejczuk no to miałaś akcję nie ma co dobrze sobie z tym poradziłaś dzielna dziewczyna
ja dzisiaj humor miałam ekstra nocka spokojna, co ostatnio rzadko się zdarza bo mała nam płacze w nocy :-(, no a dzisiaj był spokoj tylko zwiększony apetyt w nocy ale pospała prawie do 9 więc i ja się wyspałam, ale... moja mama zadzwoniła że mój pies uciekł :-( jak mąż wyjeżdża w delegację to zostawiam psiaka u rodziców bo nie daję rady w tą pogodę wszystkiego ogarnąć, a on tam szczęśliwy biega po ogrodzie razem z psiakami rodziców, ale coś mu odbiło i uciekł a za nim pozostałe, psy :-( wszystko przeszukane i nic mam nadzieję że zaraz wrócą :-(