reklama

Maj 2011

zanka pójdę za 2 tyg do mojego gina...:tak: więc wtedy o to spytam;-)

spadam na basenik...
karolq pozwól że wyslę Ci późńiej bo musze się szykowac teraz na basenik:zawstydzona/y:

poapa

reklama
Mandrzejczuk mój psiak też jakiś nie swój i nic nie tknął od rana nawet swoich ulubionych ciasteczek nie ruszył. Przetrzymaj psiaka bez jedzenia,jeśli do jutra się nie poprawi to śmigaj z nim do weterynarza.

chyba te zwierzaka Nam szaleją :) bo moj Kocur dzisiaj też się obraził i nie tknął jedzenia...może mają gorszy dzień, może coś w powietrzu wisi...:)

emikaa coś w tym jest może pogoda nie taka może ciśnienie... Rozmawiałam dziś z siostrą to jej córa dziś jeść też nie chce więc już nie wiem o co tu chodzi :dry:

Ale załapałam wkr**********! ! ! ! Właśnie M mi napisał,że nie wie o której z pracy wróci a być może do rana zostanie!!!! Jak można bez uprzedzenia tak ludzi wykorzystywać, szedł na 8, góra na 12 godzin a okazuje się że najprawdopodobniej 24!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

emikaa coś w tym jest może pogoda nie taka może ciśnienie... Rozmawiałam dziś z siostrą to jej córa dziś jeść też nie chce więc już nie wiem o co tu chodzi :dry:

Ale załapałam wkr**********! ! ! ! Właśnie M mi napisał,że nie wie o której z pracy wróci a być może do rana zostanie!!!! Jak można bez uprzedzenia tak ludzi wykorzystywać, szedł na 8, góra na 12 godzin a okazuje się że najprawdopodobniej 24!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jolek tak to jest w dzisiejszych czasach, że traktują cie, jakbys żył dla pracy i nie miał życia rodzinnego, prywatnego...

a ja się zaraz na basen sykuję... juuupi:-)

a wogóle powiedzcie mi , bo ja słyszałam ze to co nie tak jest , bo mnie normalnie całe nogi swędzą strasznie , jakby mnie cos ugryzło.. i wydrapuje sobie dziury do krwi ... nie wiem od czego... słyszałyście o takiej przypadłości w ciąży??:eek:

mnie też swędzą nogi, ale po balsamowaniu przechodzi, swędzą mnie tez plecy, ale tez przechodzi

reklama
Kamcia mnie też nogi swędzą szczególnie uda i tylna część łydek, po prostu skóra się rozciąga no i swędzi. Ja też się długo zastanawiałam czemu, ale zauważyłam, że coraz trudniej mi spodnie wciągnąć przez uda i biodra więc to jest to, no chyba że towarzyszy temu jakaś wysypka, to wtedy może to być uczulenie. Mi pomaga kąpiel w oliwce dla dzieci albo posmarowanie oliwką czy kremem dla ciężarnych ja kupiłam jakiś czas temu Pregnacare na rozciągającą się skórę i przeciw rozstępom, u ciebie też powinien być nie jest drogi, a naprawde skuteczny, zapach może nie jakiś cudowny, ale też nie jest bardzo mocny i nie utrzymuje się długo.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry