• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
to co chodzi o sprawowanie???? To jest chyba niegroźne i z tym się zdaje do następnej klasy.
Salsera pilna nie byłam, nieobecności też sporo miałam bo często chorowałam, wypadek samochodowy też zaliczyłam więc i pobyt w szpitalu się trafił... Moja wychowawczyni coś tam zawsze burczała,ale że ja oblatana zawsze wszystko dla klasy załatwiałam to nie było tragedii :-D

NKL to chyba nie tylko można mieć z zachowania. Wydaje mi się, że to taka stara jedynka, czyli możliwość poprawy. A to dopiero pierwszy semestr roku szkolnego więc w drugi można poprawić. Jejku to już tyle lat jak wyszłam z liceum... 7 by wychodziło.

A ja pranie powiesiłam, posprzątałam na dole, podłogi pomyłam i nawet drugie śniadanko pochłonęłam :) A teraz kawusia malutka :-)

O ile pamiętam, to po prostu oznacza , że tak mało uczęszczało się na zajęcia że nie ma możliwości wystawienia oceny, więc po prostu jest się nieklasyfikowanym. I podejrzewam, ze gdy dotyczy to jednego przedmiotu to jeszcze nie jest źle. A wiadomo, że ciężarnej może się trafić, jeśli np spędza trochę czasu na zwolnieniu.

reklama
Melia u mnie w tym roku 9 lat będzie jak zakończyłam swoją edukację :P

Ja właśnie z piżamki wyskoczyłam i jak patrzę na tą pogodę to nic mi się nie chce :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry