Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć Kobitki
Zaczynając od pogody to u mnie szaro buro i... śnieg.Musiał z rańca padać ale jest + na termometrze więc zaraz go nie będzie:/
Co do mojego samopoczucia to dalej do du*** Wciągnęłam małe śniadanko,bo żołądek jakiś taki dalej nijaki no i wstałam z katarem. Na to wygląda że kierownik mi ostatnio w pracy sprzedał troszeczkę
Melia mój psiak zwariowany raz się słucha a raz nie, więc puszczam go tylko w wyznaczonych miejscach.Ale jak ryknę to zazwyczaj przychodzi. Sąsiadka miała do niedawna psiaka tej samej rasy co twój psiak i ta sunia strasznie posłuszna była.
Basiekk to trzymam kciuki za wizytę
Witam się kobitki w ten deszczowy poranek, dobrze że zupa w lodówce bo nie chce mi się nosa na dwór wystawiać żeby po zakupy skoczyć tym bardziej że sama w domu z synkiem siedzę . Pozdrawiam,życzę miłego dnia i dobrych nastrojów :-)
Nie śpię, bo jak tylko się położyłam to rozdzwoniły się telefony i już mi się nie chce nawet leżeć. Wstawiłam pranie, puściłam zmywarkę i chyba posprzątam trochę, żeby jutro było ciut mniej. Zawsze w sobotę robię takie większe porządki, a jak sobie dziś już coś porobię to lżej będzie jutro. No i jeszcze prasowanie czeka
jolek no mój Borys jest szurnięty zdrowo i ucieka dość często choć już mniej niż kiedyś. Idziemy go wykastrować na dniach, więc się może troszkę uspokoi. No ale to taki temperament tego egzemplarza i już. Bo ogólnie rasa bardzo spokojna jest tylko ten mój wariat :-)
a ja się użeram z moim dzieckiem
dzisiaj zapragnęła się bawić moim kuflem z sokiem... i chce płaczem wymusić żebym jej ten sok dała ... zaraz z mykam .. bo już czas....
A ja wczoraj u ginki dostałam taki zestaw poradników dla przyszłej mamy i tam jest wnóstwo rzeczy np jak skompletować wyprawke do szpitala, co powinno się mieć na pierwsze dni maleństwa przy sobie, co dla matki itp. Poprzeglądam to dokładnie i wrzucę jakieś wiadomości bo to nam sie przyda takie małe kompendium wiedzy co i jak, zwłaszcza dla świeżynek, co to jeszcze nie rodziły.