reklama

Maj 2011

reklama
No właśnie, gdzie zdjęcia?

Wiecie co ja robię od godzinki? czytam stare wpisy na maju z samego początku :D Jak testowałyśmy i jak pisały niektóre, że je głowa boli. Kurcze ale zleciało! a to wrzesień był...

No nie będę czytać aż do dzisiejszych wpisów :) raczej tak tylko wpadłam sobie poczytać. Dużo dziewczyn napisało kilka postów i zaprzestało a suwaczek dalej im leci. No cóż. Inne odpadły z wiadomych przyczyn ale niektóre z nich mają nowe suwaczki z nowym terminem :D

A ja kurna chata się taka głodna zrobiłam! A nie mam grama chleba! Aż się ślinię. Okropne.

Chyba będę uciekać bo chciałam jeszcze książkę poczytać. Swoją drogą dziecko sobie obudziłam (w sensie najmniejsze) i teraz mnie rąbie w dziwnych miejscach. Pewnie też głodny.

ja też miałam właśńie pisać że już zmykam... bo D woła na film.. haha

co do dziewczyn które maja nowe suwaczki to się cieszę :tak:

no to dobranoc... i do soboty w sumie....
buźki dla wszstkich i miłego piątku:-D

Cześć laski... poszłyście spać, ale naklepałyście.

Miałam wczoraj koszmarną noc, najpierw szczeniaki się darły i nie dały mi spać, co godzinę masowanie brzucha, lulanie, obracanie, dostawianie do cyca, już mnie zaczynają denerwować, zaczynam zerkać na balkon :crazy: A potem przeszłam się zobaczyć jak córa śpi, czy nie odkryta, ostatnie dwa dni nieco gorączkowała więc nie poszła do szkoły. Kładę rękę na jej czole a tu masakra jakaś, ogień :szok: Za termometr, 39.3 :szok: Podałam jej szybko leki, zrobiłam okład na czoło, kark i klatkę i nic, niewielki spadek. Dawaj do wanny. Po godzinie udało mi się zbić temperaturę do stanu podgorączkowego a dzisiaj już biegała po mieszkaniu.

W efekcie spałam do 15, cały dzień do doopy jak się śpi tak długo. Jeszcze dosypiałam wieczorem i pół dnia przeciekają mi cycki. Zmarnowany dzień. A pogoda... dramat. Deszcz i chlapa.

Nadrobiłam was ale już nie pamiętam co kto pisał...

Cholestazą się nie martwcie, swędzą i owszem ale dłonie, stopy, tułów, czasem szyja i twarz, na pewno nie wyłącznie nogi. Skóra przesuszona w czasie ciąży może mocno swędzieć, tak samo po goleniu maszynką, łatwo też o stany zapalne i grzybice, w ciąży jesteśmy bardzo podatne.

Hm co do psów po wymiotach i rozwolnieniu zawsze należy jeden dzien psa przegłodzić a potem podać lekkostrawny posiłek, czyli rozgotowany ryż (płatki ryżowe) z chudym mięsem z kurczaka i sporą ilością marchewki.

I gdzie te fotki ubranek. Popatrzyłabym sobie.

I już zapomniałam co jeszcze miałam napisać.

styna, no właśnie gdzie te zdjęcia???
specjalnie na nie wstałam(żartuje;)
właściwie to już się polożylam ,ale wdałam sie w dyskusję z małżem, po ktorej wogle odechciało mi się wszystkiego.Albo mam jakiś czepialski dzień albo już nie wyrobię:D

Witam sie, choc tak naprawde to wybieram sie na gorke, do lozka :)
chcialam tylko doczytac watek do konca :)
u mnie ciezko ostatnio, Aleksiu w koncu spi we wlasnym pokoju i wlasnym lozeczku, ale to jego spanie to jest budzenie sie co troche i potem czuwanie, abym nie odeszla od jego lozka, potrafi skubaniec chrapac juz, a 5 minut po tym jak odejde do swojego wyra, wstaje i idzie za mna z placzem... nie wiem, ale chyba czeka nas nauka samodzielnego zasypiania (czytaj: kilka nocy rykow w domu, ale jestem juz przemeczona po ponad 2 latach usypiania go godzinami, a potem wspolnego spania, teraz to juz po prostu chce unikac sytuacji spania w 4 w jednym lozku...)

a ja sie czasem zastanawiam co tam u Triny, byla tu taka dziewczyna na poczatku, ale nie udalo sie jej i miala probowac znowu zachodzic w ciaze... a czesc dziewczyn moze przeszkoczyla na kwiecien z racji terminow?

reklama
hope to nie za ciekawie..
ale dobrze że gorączka spadła..
ja jeszcze w trakcie oglądania filmu .. ale D poszedł mi zrobić piciu więc szybko wskoczyłam:-D
styna bo to specjalnie dla Ciebie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

bubbles zawsze można sprawdzić dany nick i wyczytać czy i gdzie się udziela.:tak:
tez pamiętam trinę... dużo pisała na początku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry