Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety ale ta rasa jest znana z ucieczekMoja siostra miała suczkę to też zawsze jakąś szparę sobie znalazła żeby czmychnąć. Jej znajomego pies powiesił się na płocie bo też chciał uciec,za że był do budy przywiązany to stało się jak się stało
![]()
kiedys wiozl mnie na wazny egzamin do wawy a ze po drodze trafilismy na korek to bylismy na skaraju spoznienia, ten gnal jak glupi, po drodze zlamal chyba wszystkie przepisy, no ale dowiozl na czas:-) To byl tylko egzamin, ale jak mnie bedzie wiozl do porodu to wole wybrac dla niego jak najkrotsza droge
też nie wiem jak odczytywać mój brzuch...bo mam identycznie podczas leżenia zawsze miękki, ale jak się stoi to skóra jest napięta,jest wtedy twardszy...może to normalne...bo jeszcze raz na jakiś czas, po dłuższym staniu, chodzeniu wtedy tak ciągnie jakby i czuć jakby był cięższy...hej słuchajcie mam problem hmm... w sumie nie wiem czy panikuje czy to po prostu brzucholek rośnie mi , jak leżę brzuchol jest normalny miękki i tak dalej ale jak wstaję to twardnieje jakbym miała wszystkie mięśnie twarde :/ i czy to normalne czy może Zuziowy domek się powiększa
Hej laseczki :-)
Dzisiaj już lepszy humor mam niż wczorajChociaż pojawiła mi się opryszczka wiem , ze to niedobrze w ciąży. Ale co mam poradzić jak ona już jest. Poczytałam już trochę na ten temat i wiem , ze mam nie smarować żadnymi antywirusowymi specyfikami.
A może Wy mi coś doradzicie co jeszcze mogłabym zrobić z tym paskudztwem??