reklama

Maj 2011

Witam się piątkowo
Sylwia domek przecudny
Styna gratulację dla Pana męża niech się dzielnie sprawoje na nowym stanowisku;-)
A ja się dziś wybieram na impezkę do knajpy, kuzyn ma 35 lat i postanowił zaszaleć, tylko że ja nie poszaleję, a będą tańce i przebieranaki lata 70 :-(, a ja conajwyżej karmi mogę wypic i pobawić się w kierowcę:tak:Uciekam myć czuprynę bo trzeba się jakoś wystylizować:-)

reklama
Dzień Dobry Majóweczki 2011 :)

Zdrówka,udanych,szybkich porodów Wam życzę :)

Jam jest majówka 2010

Styna,gratki dla małża,bo akurat z ostatnich postów zrozumiałam,że jakaś podwyżka Wam się trafiła,super.

Ja też miałam,jak Ty termin na 13 maja,tyle że 2010 hehe,a Pitek urodził się 14 - tego,ale cała akcja sie zaczęła planowo - 13 -tego:) aż szkoda,żeś Ty nie z Łodzi

Już Wam nie truję,jeszcze raz życzę wszystkiego naj :)

kurczak....dzięki! fajne butki ma Twoja Dzidzia :-)
A dzięki,hehe

Jedna z koleżanek z naszej grupy,Nikita84 robi takie cuda i wiele,wiele innych,polecam,jakby ktoraś kiedyś z Was chciała takie :)

https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/szydelkowe-drobiazgi-rekodzielo-47182/#post6576522

Ale się rozmarzyłam patrząc na Wasze suwaczki,mmmmmmmmm................

Niedawno te wszystkie usg,wizyty,badania, a tu już mój Menu ponad 8 miechów ma,qrna,kiedy to zleciało

Ostatnia edycja:
sylwia, gratki z okazji nowego domu, nie ma to jak własny, mały, biały domek:-)
styna, gratulacje dla małżonka, no i dla Ciebie, masz w tym duży udział.Ech co by oni zrobili bez Nas;-)

zmęczyłam się już czytaniem postów, miałam nadrobić wszystkie wątki ale wymiękam.Po dzisiejszym dniu w mieście dochodze do wniosku,że siły już nie te, po południowym masażu,byliśmy w szpitalu,podpisać umowę na poród,potem obiadek i oglądanie jeszcze po drodze lamp do nowych aranżacji pokojów.Nie wiem jak przeżyję te 2 tygodnie ekipy remontowej w domu, a to tylko 3 pokoje do zrobienia:eek:
musze iść pospać, bo weekend przed nami u moich rodziców, ciężko będzie:-D

Ostatnia edycja:
Sylwia gratuluję ślicznego domku!!

A ja dzisiaj od rana w sumie zalatana, najpierw sprzątanko, potem poszłam na zakupy i do tesco, miałam nadzieję, że coś kupie dla małego ale niestety juz po przecenach więc nic nie wybrałam, potem wpadłam do kumpeli i dopiero w domku wylądowałam po 18.
Hmmm robię sie coraz głodniejsza chyba trzeba zrobić kolację...
Pozdrawiam.

reklama
No mam nadzieje kamciu ze bedzie tak jak piszesz:) Damy rade:)
jak nie dasz rady to będziesz wchodzić na forum i nam sie wypłakiwać:-D
my przez pierwsze tygodnie będziemy spali z maluszkiem, później przeniesiemy sie do swojego pokoju ;) tak czy siak mój M juz nie może się doczekać przygotowań w pokoju dla córuni. a obmyslane ma juz wszystko ;))))
wszystko fajnie ale planujecie spac z maluszkiem w 1 łóżku czy raczej jak myślę tylko we wspólnym pokoju z łózeczkiem obok??:-)

ufff skończyłam nadrabiać
U mnie z tym spaniem plan niby jest prosty tylko czy tatuś da radę, bo coś mi się wydaje że on ją będzie fest rozpieszczał. No i to ja będę musiała w nocy wstawać bo P o 5 musi wstawać do pracy.
Zapomniałam wczoraj się pochwalić P posłuchał moich rad i przyjął awans w pracy no i jak się okazało dostał podwyżkę. Bardzo się cieszę bo teraz każdy pieniądz się liczy.
Sylwia superancki ten twój domek
gratuluję podwyżki mężowskiego:tak:
yyy szczerze
to z tymi ciężarnymi to bym się jeszcze zgodziła..
.super sprawa:tak:
bo teraz większość osób robo tak " o kurde będzie dziecko to trzeba ślub" - i do kościoła.. a później się okazuje że już się nie kochają .. mąż walnięty , żona nie taka i chcą rozwodu;-) no i kłopot wielki bo po slubie są... i to tylkko dla dziecka..

lepiej urodzić (jak już się jest w ciązy) i dopiero pomyśleć o tym czy chce się być razem dalej czy nie..
albo sięlepiej zaberzpiec\ać i zanim mysleć o dzieciach pomyśleć o slubie:-D

ale te badania i pytania to głupota... hehe
mam nadzieję że jak ja będe brała kościelny to jeszcze to nie wejdzie w ustawy:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry