reklama

Maj 2011

po kolejnych zmianach taki efekt:

Na liście znajduje się 54 majowych dzieci
w tym:
16 dziewczynek
16 chłopców
1 niespodzianka
21 wstydnisiów

Na liście znajduje się 59 majowych dzieci
w tym:
19 dziewczynek
19 chłopców
1 niespodzianka
20 wstydnisiów

usunęłam też mój podpis zęby było widoczniej...
zapraszam do sprawdzenia...
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2011-f370/majowkowe-fasolki-43925/#post6332422
i pozostałe mamuśki prosze o dopisywanie danych na prv
ps jesli możecie to w tytule wpisujcie datę z OM zamiast"dane do listy" będzie mi się łatwiej wpisywać:-)

dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Kochane :)

Witam się z rana. Jedziemy dziś do hurtowni z ciuszkami dla Maluszka to może się coś upoluje. Wczoraj byli w niej moi teściowie i teść kupił śpiochy z napisem "jestem misiaczkiem dziadziusia" i jak wrócił z nimi do domu to się mało nie rozpłynął nad nimi. Śliczne są :-) I jeszcze kupili śliczny kocyk, taki milusi. Kamciu przepraszam, że tu piszę o zakupach ale nie mogłam się powstrzymać, a nie mam w tej chwili czasu na doczytywanie wątków, nawet głównego nie przeczytałam :zawstydzona/y:

No to ja się idę doprowadzić do stanu użyteczności publicznej skoro mam wyjść z domu :-D

Dzień dobry Kochane :)

Witam się z rana. Jedziemy dziś do hurtowni z ciuszkami dla Maluszka to może się coś upoluje. Wczoraj byli w niej moi teściowie i teść kupił śpiochy z napisem "jestem misiaczkiem dziadziusia" i jak wrócił z nimi do domu to się mało nie rozpłynął nad nimi. Śliczne są :-) I jeszcze kupili śliczny kocyk, taki milusi. Kamciu przepraszam, że tu piszę o zakupach ale nie mogłam się powstrzymać, a nie mam w tej chwili czasu na doczytywanie wątków, nawet głównego nie przeczytałam :zawstydzona/y:

No to ja się idę doprowadzić do stanu użyteczności publicznej skoro mam wyjść z domu :-D

myślę że takie "wyogólnione" da się wybaczyć:-p
gorzej jak byś tu linkami i zdjęciami rzucała:-D:-D:-D:-D:-D

Uszykowana jeszcze nie do końca, głowa jeszcze mokra i dzwoniłam do hurtowni i będą mieli dziś dostawę nowych rzeczy około południa, więc pan zaprosił nas tak na 13-14 bo wtedy juz będą mieli wypakowane wszystko i będzie jeszcze większy wybór. Tak więc się mocno nie spieszę. I pranie zrobiłam :-) A i się pochwalę jutro przyjedzie kurier z moim nowy telefonikiem :-) I poskarżę się od razu, bo kilka dni temu pytałam o opinie na temat telefoników jeśli któraś ma lub używała, ale zostałam olana :wściekła/y: ;-)

Sony Ericsson Xperia X8, miał być biały, ale niestety Plus nie ma ich w swojej ofercie, ale zostałam o tym poinformowana po zamówieniu. No nic czarny tez jest ładny :-)

reklama
wow super!
Biały jest extra:tak:
ale zawsze te w fajnych kolorach są towarem deficytowym i trudno je dostać.
No ale widzę że telefonik jest fajny i nowoczesny...
ja jeszcze mam te ze starszej generacji ale za to z lusterkiem:-) LG Shine!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry