reklama

Maj 2011

Cześć kochane :) Witam się ryjąc nosem po klawiaturze... jakiś pacan nie dał mi pospać od rana wiertarką hałasuje :wściekła/y:

Melia telefon super. Przepraszam jeśli czegoś wcześniej nie doczytałam odnośnie Twojego problemu.

Ostatnia edycja:
reklama
trzeba było się wcześniej spać położyć jolciu:-D

melia u nas sa tylko białe... ładniusi.. jak mi mała wykończy ten to tez chcę tamten kupić , ale tego szkoda bo był o połowę droższy:-p
no ale przynajmniej jak za swoą cenę to się dobrze trzyma haha bo już tyle przeszedł z rąk mojego dziecka:-D

Ale jak mi się nie chciało :-p Jakbym się wcześniej położyła to kręciłabym się jak potłuczona po łóżku. A najlepsze,że po 6tej rano wstałam do łazienki i potem z M pisałam,ale tylko chwilkę i padłam.

Ale jak mi się nie chciało :-p Jakbym się wcześniej położyła to kręciłabym się jak potłuczona po łóżku. A najlepsze,że po 6tej rano wstałam do łazienki i potem z M pisałam,ale tylko chwilkę i padłam.

no ja też po 6 wstałąm... ale już mała nie dąła mi dalej spac bbo mama się musi pobawić z dzieckiem z rana co nie....:-p
i tak aż do snaidania.. hehe

Zanka ja mam problemy ze spaniem, a jeszcze jak sobie pomyślę,że się położę i godzinę będę szukać pozycji do zaśnięcia to wolę się nie kłaść :/

reklama
Dlatego taka chuda jesteś w tych ciążach... Z wycieńczenia :P

:-D:-D:-D:-Doj uwierz że do wycieńczenia kimi jeszcze brakuje:-D:-D:-D:-D

jakby mi sie chciało spac to jeszcze mam w domu męża który wstanie do małej.. ale jakoś sama wolę wstać ..
choć zdarza się również że on wstaje pierwszy a ja sobie jeszcze pół godzinki dosypiam:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry