reklama

Maj 2011

reklama
Bra i jak tak będziemy powtarzać to dzidziolki się nauczą :-D

Lepi
no w końcu pora odpocząć :)

Kurde jakoś się brzydko u mnie zaciąga czyżby miało padać. Muszę się ruszyć umyć głowę bo potem jakieś zakupy muszę wyjść zrobić bo nie wiem o której M wróci a na pewno późno więc on już nie zrobi.

lepidoptera, słuszna decyzja, psychiczny komfort. Ja jak mam ochotę (tęsknię) idę do pracy (pomijając ferie) pomóc koleżankom, ale wychodzę o której chcę i czuję się taka wolna.

kamcia, a gram. Tu mam link Matusia a tam podobnie bo Matusiowo od syna Mateusza, bo w sumie to jego farma, ale podzieliliśmy się tk, że ja uprawiam pola a ona bahamaramę na wyspie :) Jak potrzebujecie tortu to nie ma sprawy bo dziś nic jeszcze nie wysłałam.
jolek, zanka - polecam tą poduszkę rogal, banan czy jak jej tam. Mi wygodniej z nią.

chcę chcę:-D
mój nick to Kamikax ;-)

już wiem co mnie tak zamulało ostatnie dni...:dry:
miałam zaleczonego zęba w pl i mi się lekarstwo ulatniało (w sensie że sie wukruszyło)
i z jedzeniem do żołądka:dry:
dziś ja poczułam tak konkretnie to całe śniadanie zwymiotowałam:eek:
yhhhh
cały czas czuję dentystę w buzi... bleeeee
nie ma to jak pięknie zacząć dzien:sorry:

Witam was poranie.
Kamcia to do dentysty zasuwaj zanim cię zacznie boleć.
A ja mam znowu lenia, nic mi się nie chce, najchętniej wróciłabym do łóżka i tam została.

reklama
Witam was poranie.
Kamcia to do dentysty zasuwaj zanim cię zacznie boleć.
A ja mam znowu lenia, nic mi się nie chce, najchętniej wróciłabym do łóżka i tam została.
tam mnie już nie ma co bolec bo nie mam już wogóle nerwów w zębie:sorry: właśnie mi ostatniego usunięto i zaleczono...yhhh ale nie mogę znieść trego posmaku w buzi:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry