Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale wiesz co , z tym zebem to długa historiaNawet jak nie masz nerwów do zęba dostaje się powietrze i on się psuje dalej faktycznie nie będzie cię bolał, ale nie da się go już uratować i trzeba będzie usunąć. A szkoda tego całego leczenia kanałowego które przeszłaś aby na końcu odpuścić, więc marsz do dentysty;-)

i zalał spowrotem..
i wogóle połowa to nie moja;-) więc ona mówi zobaczymy ,, wywierciła.. i znalazła nerw.. więc usunęła zalepiła i powiedziała że mogę trzymać tak do miesiąca najdłużej bo tam jakieś coś włożyła.. tyle że ja jadłam menosy i mi się musiało mentosem wykruszyć i tak później podczas jedzenia szło dalej

kamcia, dostałaś tort?
a tak mi zaba pływa w cieście

Czeka mnie niebawem przedłużenie umowy, pozostanę jednak przy aparacie który mam, mam nadzieję, że się nie popsuje jak nie wezmę nowej komóry. Ostatnio tak miałam i zabrałam mamie telefon 
ledwo siedzę...
no prawię bo w sumie męczy mnie jeszcze katar i ból dziąsła/zęba sama nie wiem co to ale wkurza mnie strasznie i jak nie przestanie boleć jak się katar skończy to czeka mnie chyba dentysta :-(

Mała ciekawostka..
31 stycznia Międzynarodowym Dniem Przytulania![]()