reklama

Maj 2011

Nawet jak nie masz nerwów do zęba dostaje się powietrze i on się psuje dalej faktycznie nie będzie cię bolał, ale nie da się go już uratować i trzeba będzie usunąć. A szkoda tego całego leczenia kanałowego które przeszłaś aby na końcu odpuścić, więc marsz do dentysty;-)

reklama
Nawet jak nie masz nerwów do zęba dostaje się powietrze i on się psuje dalej faktycznie nie będzie cię bolał, ale nie da się go już uratować i trzeba będzie usunąć. A szkoda tego całego leczenia kanałowego które przeszłaś aby na końcu odpuścić, więc marsz do dentysty;-)
ale wiesz co , z tym zebem to długa historia:-p
bo kiedyś mi się popsuł z jakieś 5-6 lat temu , no i pan mi wyleczył ale jakoś tak że mi później pół zębna się wykruszyło , więc mi połowę nadlali żeby zęba właśnie oszzczędzić no i przy okazji zroił kanałowe..
ale że mnie ten ząb bolał kolejne 2 lata to poszłam do tego samego gościa , rozwierciłm i powiedział że nie może boleć bo nie mam nerwa...:eek: i zalał spowrotem..
później po czasie znów mi tak jakby pulsował i swędział że miałam chęć wyrwać , a zboku mi czarniał lekko..
i tak ze 2 lata pociągłam ze świadomością ze nic tam nie ma i boleć nie może...:sorry:
a teraz jak pojechałam do pl i dentystka inna już bo do tamtego więcej nie pójdę ,zobaczya zęba i mói ze wiercimy , a ja że ma wyrwac bo tm nie ma nerwa:-p i wogóle połowa to nie moja;-) więc ona mówi zobaczymy ,, wywierciła.. i znalazła nerw.. więc usunęła zalepiła i powiedziała że mogę trzymać tak do miesiąca najdłużej bo tam jakieś coś włożyła.. tyle że ja jadłam menosy i mi się musiało mentosem wykruszyć i tak później podczas jedzenia szło dalej:dry:
a teraz mam dzurę więc chyba sztuczny to mi się nie może psuć?? czy może:confused::-D

kamcia, dostałaś tort?

dostałam i bardzo dziękuję ale już po evencie.. więc i tak nie zdązyłam...
a miałabym pięknego torta:sorry: a tak mi zaba pływa w cieście:-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny :-)

melia - gratuluję nowego telefonu, nie wypowiadałam się, bo sie na tym kompletnie nie znam :zawstydzona/y: Czeka mnie niebawem przedłużenie umowy, pozostanę jednak przy aparacie który mam, mam nadzieję, że się nie popsuje jak nie wezmę nowej komóry. Ostatnio tak miałam i zabrałam mamie telefon :sorry2:

kamcia - odnośnie listy, to potwierdzę Ci jutro albo we czwartek na priva, jaka płeć ostatecznie. Mamy jutro wieczorkiem usg i liczę, że pozostanie bez zmian, ale zobaczymy...;-)

Dalej jestem niewyspana, teściowa zapewniła temat do rozmyślań. Rano wcale nie było lepiej, jak o niej pomyślałam, to zbiłam słoik i miałam masę sprzątania :wściekła/y: ledwo siedzę...

Ale teraz, to już z górki, 2 h i do domku :-)

lepi - cieszę się z Twego L-4, wypoczywaj.

Hejka laseczki powiedzmy że powróciłam do świata żywych :tak::-D no prawię bo w sumie męczy mnie jeszcze katar i ból dziąsła/zęba sama nie wiem co to ale wkurza mnie strasznie i jak nie przestanie boleć jak się katar skończy to czeka mnie chyba dentysta :-(
ale ostatnie 3 dni to koszmar i o spaniu nawet mi nic nie mówcie jedna wielka katorga :dry:

Przepraszam ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić dlatego będę pisać na bieżąco a z biegiem powolusiu jak będę chciała się wypowiedzieć na jakiś Wasz wcześniejszy temat to napiszę że wracam do tematu czy coś ;-)

aha dziękuje Wszystkim tym którzy życzyli zdrówka :*

Kamcia- dzięki za listę :-)
Melia- telefonik fajny a nie wypowiadałam się bo nie miałam styczności z tymi tel co napisałaś :-) a i udanych zakupów :tak:
Lepidoptera - słuszna decyzja odpoczywaj mamusiu ile się da :tak:

Mała ciekawostka..

31 stycznia Międzynarodowym Dniem Przytulania:):):):)

jak wczoraj wieczorem wtuliłam się w mojego męża przypomniał mi sie ten post i mówię do mojego, że dzis międzynarodowy dzien przytulania....a on na to: a kiedy jest miedzynarodowy dzień seksu?;-)

lepi....odpoczywaj! a ty juz L4 do końca ciazy czy tylko na jakis czas?

futrzaczku....w takim razie witamy w świecie zywych :-)

aaaa...zapomniałam napisać, że wczoraj wieczorem rozłozyliśmy łózeczko - wiem,ze może za wcześnie, ale mielismy do wyboru - rzucic wszystkie czesci na podłoge i narobić tym wielkiego bałaganu albo zlozyc i przekonać sie ile ubedzie nam miejsca w pokoju ;-)

Ostatnia edycja:
gag nie moasz pojecia jak ja chcialabym miec juz loeczko i na pewno nie czekalabym z jego rozlozeniem BA! Nawet baldachimy od razy bym powiesila :-D

a ja wlasnie utwardzilam sobie paznokcie u nog zelem i zaraz siadam do malowania poki jeszcze sie zginam :-D

reklama
gag międzynarodowy dzień sexu możecie sami sobie wymyślać nawet codziennie :-D

Futrzaczku kup sobie ten syrop *spam* może nie jest dobry w smaku ale jak mnie teraz przeziębienie wzięło to po dwóch dniach stosowania o niebo lepiej się czuję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry